Champions League - Round of 16: Atl. Madrid vs Chelsea (23.02. uto.) 21h
Postirano 23 February 2021 - 23:23
Nadam se da kiksevi i ispadi u odbrani polako postaju proslost. Odradili smo veliki deo posla al jos nista nije gotovo.
Azpi fantastican, Kova diktirao ritam meca ali se plasim jer je srce tima a nemamo adekvatnu zamenu.
Verner opet razocarenje, njemu su noge definitivno mnogo brze nego pamet.
Ako osposobi Havertza i stavi ga u spic mislim da cemo biti mnogo produktivniji. Susta suprotnost Verneru ,pamet mu je mnogo brza nego noge.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 23 February 2021 - 23:26
E vidis sad, ovo je u suštini jako dobra tvrdnja. Razlog za to, Giroud je Svjetski i Evropski prvak sa Francuskom kao prvi napadač...Ja bas mislim da hoce ali pod jednim uslovom. Sa pravom selekcijom igraca.
Opet i ja mislim da je njegovo prošlo ali opet jako ga je dobro imati u timu i volim ga zbog toga sto se uvijek bori i sto je jedan veliki profesionalac.
Postirano 23 February 2021 - 23:29
E vidis sad, ovo je u suštini jako dobra tvrdnja. Razlog za to, Giroud je Svjetski i Evropski prvak sa Francuskom kao prvi napadač...
Opet i ja mislim da je njegovo prošlo ali opet jako ga je dobro imati u timu i volim ga zbog toga sto se uvijek bori i sto je jedan veliki profesionalac.
Imaš Wernera koji je doveden da bude nešto kao u Cityu Aguero, Giroud će uvijek biti dobra rezervna opcija.
Postirano 23 February 2021 - 23:37
Postirano 23 February 2021 - 23:43
E vidis sad, ovo je u suštini jako dobra tvrdnja. Razlog za to, Giroud je Svjetski i Evropski prvak sa Francuskom kao prvi napadač...
Vise sam mislio na to sto mu igraju Alonso, Rudiger pa cak i Azpi. Za sad gura dobro ali vidjet cemo ih jos. Sad idu United, Liverpul, Everton, Leeds i opet Atletico protiv kojeg jos nista nije gotovo.
Postirano 23 February 2021 - 23:57
Zadovoljan sam rezultatom. Ovaj Atletico je uvijek jeben protivnik bio, pa bi bilo licemjerno ista reci osim cestitati sefu i momcima. Nadam se da cemo odrzati prednost u revansu i proci.
Igra generalno mi se ne svidja, ne svidja mi se pravac u kojem razmislja Tuchel i sta pokusava napraviti s ekipom. Zasad ima rezultate, vidjecemo u buducnosti jesam li u pravu ili ne, ali mislim da ukoliko nastavi forsirati ovo nece napraviti nista bitno.
Prosle 2 utakmice nisam gledao, zato i nisam komentarisao nista.
Sta je sada realnost, kako citam postoji ekipa koja ga kao onanise na Tuchela i ovi koji su kao hejteri i fejk navijaci. Ne moze se misljenje iznijeti vise. Evo vam sad jos jedno kontroverzno: sa Ziruom kao prvim centarforom nece se nista bitno osvojiti. Nije dzaba na vrhuncu karijere grijao klupu u prosjecnom Arsenalu, pa taman jos jednom neke makazice ili skorpionski gol dao. Za mene ce ostati izuzetan profesionalac, zahvalan igrac ali i vjeciti prosjek.
E sad dovoljno govori to da je takav i sa 34 godine bolji od Abrahama i Wernera, u kakvom li su kanalu onda njih dvojica.
Apsolutno sve potpisujem, sa naglaskom na drugi odlomak, pa da ne pisem pist dugacak jer vidim da neki prozivaju a ne znam sta sam to lose rekao, samo svoje misljenje..i naravno da mi je drago da smo dobili, jer vidim da neki i u to sumnjaju hahah..
I da, ne palite vatru i razanj a zec jos u sumi...igra se na 2 tekme,polako...ali velika je ovo prednost, i nadam se da ce ju zadrzati i razuvjeriti me u prognozi..SRETNO IM!!
Postirano 24 February 2021 - 05:58
Samo da njih izbacimo..
Postirano 24 February 2021 - 07:28
Opet idu prozovke "hajd sad reci nesto ako smijes" stvarno ne shvatam cemu to, opet se mijesa misljenje koje se bazira na buducnost nesto dalje od sljedeća dva dana i komentar pojedinačno utakmica, meni se ne sviđa pravac u kojem Tuchel vodi ovu ekipu znači ni formacija, ni ideja, o selekciji igrača da ne pričam to nece promjeniti ova pobjede, naravno da sam sretan sto smo pobjedili ali dokle god selekcija igrača bude išla u ovom smjeru ja ću to kritikovati zato što je osjećaj da nam Tuchel svojom selekcijom konstantno oduzima kvalitet koji bi ta udarna postava mogla i treba imati jednostavno jači od mene..
Postirano 24 February 2021 - 10:28
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 24 February 2021 - 13:00
Odlicno odradjeno, ali lakse bi to bilo da nam je igrao prvi tim, a ne drugi Jebeno ce biti bez Mounta igrati, ali mozda se i Havertz dohaviza.
Postirano 24 February 2021 - 13:33
Postirano 24 February 2021 - 13:35
Postirano 24 February 2021 - 14:05
Odlicno odradjeno, ali lakse bi to bilo da nam je igrao prvi tim, a ne drugi
Jebeno ce biti bez Mounta igrati, ali mozda se i Havertz dohaviza.
Juce su i Havertz i Ziyech izgledali poprilicno ok kada su usli sa klupe.
Postirano 24 February 2021 - 15:25
Malo sam zavirio u prošlost. Ovo nam je bio četvrti put da smo gosti Atleticu i nikad nismo izgubili. Na Stamford Bridgeu smo igrali 3 puta, jedna pobjeda, jedan remi i jedan poraz. Daleko je od obavljenog posla, znamo kako smo u stanju da se samouništimo u minuti.
Postirano 24 February 2021 - 17:37
Postirano 24 February 2021 - 17:43
Jel sad uopste važi pravilo o golu u gostima??
Da
Postirano 25 February 2021 - 00:26
sudijske lakrdije se nastavljaju i dalje. atalanta golemo ostecena protiv reala.
za svasta se danas svirati crveni karton
Post se sviđa 3 članova
|
|
Postirano 25 February 2021 - 21:56
Za svašta se dobije crveni karton i penal pogotovo ako igraš protiv Reala, Uniteda...
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika