Jadon Malik Sancho (England, 2000)
Postirano 04 January 2020 - 19:25
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 04 January 2020 - 23:10
Nikad ne smije otici u zaborav trenutak kad je Hulk u emisiji "Dobro jutro, Portugal" potvrdio svoj prelazak u Celzi a nama sve prenio Cae.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Bilo je čak i na vijestima na federalnoj da dolaze Hulk i Falcao.
Postirano 05 January 2020 - 00:47
Bilo je čak i na vijestima na federalnoj da dolaze Hulk i Falcao.
Nisi bio tu. Eksluzivno nam Cae donio vijest da je Hulk presao
Postirano 08 March 2020 - 20:06
Postavio neki rekord u asistencijama, ne znam da li Borussije ili Bundeslige. Uglavnom već 15 ligaških asistencija.
Postirano 08 March 2020 - 20:15
Postirano 08 March 2020 - 23:13
Dobar ce united biti s njim i fernandesom, martial. Nije loš trojac
Ne loži se
Izašla je vijest na twitteru da niko nije napravio ponudu za njega te da će oni razmatrati ponude od 150m
Postirano 08 March 2020 - 23:20
Ma zajebavam malo haha, nije kraj svijeta i da ode tamo, nije jedini igrač na tržištu. Vidjet ćemoNe loži se
Izašla je vijest na twitteru da niko nije napravio ponudu za njega te da će oni razmatrati ponude od 150m
Postirano 08 March 2020 - 23:44
Ma zajebavam malo haha, nije kraj svijeta i da ode tamo, nije jedini igrač na tržištu. Vidjet ćemo
Normalo da je kraj svijeta, jedno od najboljih krila, mlad, englez, naš navijač i da ga ova govna uzmu mrtva. Pa to bi mi bilo u rangu kad smo propustili Aguera i dali ga City-ju
Postirano 09 March 2020 - 08:57
Jbga nekada im uzmemo nekad popušimo, ni prvi ni zadnji, sjećam se kako smo im hazarda pokupili, iako smo tada bili u boljoj situaciji. U prvenstvu smo bili shit ali digli smo LP.Normalo da je kraj svijeta, jedno od najboljih krila, mlad, englez, naš navijač i da ga ova govna uzmu mrtva. Pa to bi mi bilo u rangu kad smo propustili Aguera i dali ga City-ju
Ako ništa od tog, raspitao bih se za Dybalu, ako njega dovedemo i ne trebamo napadača dovoditi praktički, može on pokriti dosta toga.
Naravno, to bi bio još teži posao njega dovesti, ali mislim kako nije nemoguće, nije da ga tamo drže kao glavnu zvijezdu, dok bi to kod nas bio
Postirano 09 March 2020 - 09:57
Jbga nekada im uzmemo nekad popušimo, ni prvi ni zadnji, sjećam se kako smo im hazarda pokupili, iako smo tada bili u boljoj situaciji. U prvenstvu smo bili shit ali digli smo LP.
Ako ništa od tog, raspitao bih se za Dybalu, ako njega dovedemo i ne trebamo napadača dovoditi praktički, može on pokriti dosta toga.
Naravno, to bi bio još teži posao njega dovesti, ali mislim kako nije nemoguće, nije da ga tamo drže kao glavnu zvijezdu, dok bi to kod nas bio
Dibalu su prakticno na silu nudili svima redom, ali on nije zeleo da ode iz Juvea.
Ne verujem da ce se ista menjati i sada.
Ima dovoljno krilnih igraca na trzistu, samo treba pazljivo birati.
Postirano 09 March 2020 - 12:23

Willian i pedro solidne zamjene a tu je i zijo iz ajaxa
Postirano 09 March 2020 - 21:51
Dibalu su prakticno na silu nudili svima redom, ali on nije zeleo da ode iz Juvea.
Ne verujem da ce se ista menjati i sada.
Ima dovoljno krilnih igraca na trzistu, samo treba pazljivo birati.
Ne bi ja volio da dovedemo Dybalu.
Ne bi se iznenadio ako nasi krenu po Richarlisona kada dovodjenje Sancha propadne 😂
Postirano 09 March 2020 - 22:03
Dobar je RIcharlison, ali će tražiti 100 miliona.
Postirano 09 March 2020 - 22:59
Dobar je RIcharlison, ali će tražiti 100 miliona.
Pa i Sanco ce kostati 100+
Samo sto ja ne mislim da je uprava Celsija spremna da da toliki novac na bilo koga osim Sanca. Verujem da je zbog toga i kupljen Zijeh, kao osigurac ukoliko nam glavna meta izmakne, te da ce se u tom slucaju klub odluciti za neko jeftinije resenje. Licno bih voleo da to bude ili Buendija ili Orsolini.
Transfer Sanca ce biti saga leta.
Dortmund ce to otezati maksimalno, da bi vise klubova uvukli u pricu i da mu cena dodatno skoci nakon EP. Nece biti lako izvesti taj posao.
Postirano 09 March 2020 - 22:59
sreca pa nije igrao protiv nas u nedelju, napatio bi nas pravoDobar je RIcharlison, ali će tražiti 100 miliona.
Postirano 09 March 2020 - 23:04
sreca pa nije igrao protiv nas u nedelju, napatio bi nas pravo
Ne bih da komentarišem ovo..
Pa i Sanco ce kostati 100+
Hoce, ali je mladji i perspektivniji.
Postirano 30 March 2020 - 00:48
Jaki su mi ovi portali koji svaki dan izbacuju kako će izgledati Chelsea/Liverpool/United/City/Tottenham dogodine. Evo izgleda Sancho prelazi u sve klubove.
Postirano 30 March 2020 - 22:35
Postirano 31 March 2020 - 07:54
Ne može se dogovoriti s igračem prije nego klubom, tako je Liverpoola kaznilo za VVD-a...
Naravno da moze

Ali u ovom slučaju mislim da je vest neistina zbog visine plate koja se spominje.
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika