Round 3: Norwich city (A)
Postirano 05 January 2018 - 20:11
Luiz je spreman za sutra fok azar nie jer je zaradio ozljedu proti arsenala
Sta ocekujete?
Postirano 05 January 2018 - 20:13
Pobjedu s kombinovanim sastavom.
Postirano 05 January 2018 - 20:25
Ocekujem Luiza i Musondu kao startere, naravno i caballera. Barem je tako Conte rekao prije sedmicu. Bilo bi lijepo da i Barkley zaigra, ali tesko.
Postirano 05 January 2018 - 22:56
BIlo bi dobro barem 5 minuta kad bi dobio.
Ja jedva čekam povratak Luiza, nadam se da ce igrati i da nece otici. Nadam se da ce se pomiriti sa Conteom
Postirano 06 January 2018 - 00:54
Bilo kakav pobjeda, raspored nam je zguznut i ne trebaju nam ponovljene utakmice, zato izvesti sastav koji moze pobijediti i proci dalje.
Postirano 06 January 2018 - 18:46
Jebo te u sta ode 40 milja
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Postirano 06 January 2018 - 20:14
Batsuhayia i Bakayoka brezovom metlom potjerati iz kluba. Dva cirkusanta.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 06 January 2018 - 21:15
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 06 January 2018 - 21:33
Dajte mi šarafciger da sebi oči iskopam što sam gledao ovu tekmu.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 06 January 2018 - 22:31
Bilo kakav pobjeda, raspored nam je zguznut i ne trebaju nam ponovljene utakmice, zato izvesti sastav koji moze pobijediti i proci dalje.
Samo da se ctiram, oni kao da kontriraju sto ja napisem.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 07 January 2018 - 13:02
Nismo bolje ni zaslužili kad nam Musonda na klupi sjedi a tamo neki Willian, Batshuayi igraju ili njima slični.
I ne mogu shvatiti što klub dovodi ove crnce iz Francuske stalno. Nije to više doba Drogbe, Maloude i Essiena kad si ti iz francuskog šampionata mogao izvuć vrh tamnoputog igrača.
Treba se okrenuti njemačkom tržištu. Vrvi od mladih igrača koji su top top a uz to su Germani i od njih ne možeš doživjeti kurcobolju već red, rad i disciplinu a uz malo talenta kao recimo Reus, Draxler, Goretzka ma samo je nebo granica.
Postirano 07 January 2018 - 15:03
Najdosadnija tekma ove sezone, smorio sam se mame mi. Nijedne sanse, jednostavno nista.
Postirano 07 January 2018 - 15:34
Treba se okrenuti njemačkom tržištu. Vrvi od mladih igrača koji su top top a uz to su Germani i od njih ne možeš doživjeti kurcobolju već red, rad i disciplinu a uz malo talenta kao recimo Reus, Draxler, Goretzka ma samo je nebo granica.
Teško je dovodit igrače iz njemačke, tamo koga god Bayern poželi i dobije. Ali sve jedno, slažem se da bi više trebalo iskoristit njemačku, pa ljudi su osvojili sve sa svim mogućim reprezentacijama, stvarno tamo ima hrpa talenta i odličnih igrača. Je da će ono najbolje probrat Bayern, ali vjerujem da njemci imaju dovoljno talenta da ostane nešto i za nas ostale.
PS: Mene čudi da Klopp bolje ne koristi njemačko tržište...
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 07 January 2018 - 15:51
Najdosadnija tekma ove sezone, smorio sam se mame mi. Nijedne sanse, jednostavno nista.
Podsjetila me na sezonu 2015-16 pod Mourinhom kad smo deseti završili haha.
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika