Nije da mi hocemo pravo otkupa, vise bi voljeli samo posudbu, ali italijani vole da imaju tu opciju.

#14 Fikayo Tomori
Postirano 16 January 2021 - 16:49
Postirano 17 January 2021 - 12:24
Treba ga prodati u ekipu gdje će igrati, on i Romanioli bi bili solidan stoperski par
Postirano 17 January 2021 - 14:14
Romanjoli je tu prva opcija, dok je Kjaer ove sezone njihov najbolji stoper. I sad, ono sto vecina ljudi ne zna a to je igrac po imenu Kalulu. Decko je otkrice ove sezone, zalog za buducnost Milana. Vec ga uveliko forsiraju i svi su sa njim prosto odusevljeni. Decko je slicne gradje kao Tomori, brz i tehnicki izuzetno jak na lopti. Cak moze igrati i desnog beka upravo zbog svoje izuzetne kontrole lopte.
Ne znam koliko je Tomoriju dobro doci u ovakvu ekipu koja na tim pozicijama ima ova tri igraca. Vidjet cemo ali mislim da se nece naigrati osim u slucaju nekih povreda ove trojke.
Postirano 17 January 2021 - 21:24
Ajde ti onda preko veze tamo predlozi da menjamo Kalulua za Ridigera i Kristensena. Tomorija dajemo gratis na pozajmicu:DMilan pratim skoro kao i Chelsea jer mi nekoliko prijatelja navija za njih. Uopste nije iskljuceno da Tomori i u Milanu bude cak 4. opcija.
Romanjoli je tu prva opcija, dok je Kjaer ove sezone njihov najbolji stoper. I sad, ono sto vecina ljudi ne zna a to je igrac po imenu Kalulu. Decko je otkrice ove sezone, zalog za buducnost Milana. Vec ga uveliko forsiraju i svi su sa njim prosto odusevljeni. Decko je slicne gradje kao Tomori, brz i tehnicki izuzetno jak na lopti. Cak moze igrati i desnog beka upravo zbog svoje izuzetne kontrole lopte.
Ne znam koliko je Tomoriju dobro doci u ovakvu ekipu koja na tim pozicijama ima ova tri igraca. Vidjet cemo ali mislim da se nece naigrati osim u slucaju nekih povreda ove trojke.
Postirano 17 January 2021 - 21:37
Milan je prevelika ekipa, ekipa u formi da bi sada nekog klinca koji je na posudbi,forsirali.
Sjebo ga je glupan lampard totalno, a nezasluzeno. Steta, mogli smo u njemu imati top stopera.
Nadam se da ce ipak nekako izboriti mjesto u Milanu, mada...
Postirano 17 January 2021 - 21:42
On je na ljeto prošao preglede u West Hamu, trebao potpisati i samo odustao. Umjesto njega su doveli Craiga Dawsona koji do prije par dana nije odigrao nijednu utakmicu u ligi.
Mogao je u Leeds komotno, doveli su druga dva štopera koja su konstantno povrijeđeni. Ali ipak, Bielsa zna sve o njemu i doveo bi ga da su obje strane bile zainteresovane. Čudno je, ali Liverpoolu bi valjao pravo.
Postirano 17 January 2021 - 22:11
Znaci srce mi se para sto je ovaj momak zapostavljen.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano jučer, 01:09
Zar nije Kalulu desni bek?
Postirano jučer, 09:40
Zar nije Kalulu desni bek?
Igrao zadnju utakmicu desnog beka. Inace im je igrao stopera. Doduse igrao je lik i ranije desnog beka u starom klubu, kao i zadnjeg veznog i stopera. Uglavnom moze igrati na vise pozicija
Postirano jučer, 14:30
E čuj Kjaer jebeni još igra i to je čak dobar stoper, sjećam ga se iz Palerma, uvijek dobar potencijal imao i često sam ga dovodio.
Znam onda da je otišao u Romu bio solidan i izgubio se do dolaska u Milan... nije ni toliko star 31 godina za stopera još uvijek jake godine pogotovo u Italijanskom fudbalu
Postirano jučer, 22:36
Povrijedio se Kjaer, ušao Kalulu na poluvremenu.
Postirano danas, 10:24
Kjaer se povrijedio a Romanjoli 5. zuti karton. Ukoliko Tomori predje danas ili sutra, mogao bi odmah upasti u prvih 11 sa Kaluluom. Vatreno krstenje bi to bilo i to bas protiv ekipe kao sto je Atalanta.
Postirano danas, 14:44
Žao mi je što mu nije dana prava prilika kod nas, imao je obećavajućih partija. Ne mogu shvatiti Lamparda u vezi sa minutažom Tomorija nikako, pogotovo što je forsirao Rudigera i Christensena nauštrb Tomorija.
Postirano danas, 14:52
Mora nekako i prodati Rudigera, a posto nemaju drugi timovi posebno para, treba ih uvjeriti da je malo normalan stoper. Za nadati se na ljeto da cemo se otarasiti Alonsa, Rudigera, Christensena i Jorginha.
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika