PSG daleko jača ekipa od nas, i ustrajnija u želji za pobjedom, što ja kod nas nisam vidio još od Napolija 2012te

Round of 16: Chelsea 1 - 2 PSG (09.03. sri) [L]
Postirano 10 March 2016 - 01:57
Postirano 10 March 2016 - 02:18
Ma kurac, zeljeli smo mi vise pobjedu, nego su oni iskljucivo zbog nase odvratno lose odbrane pobjedili. Da je tu Zouma i Terry, kurac bi dobili.
Postirano 10 March 2016 - 10:11
Evo Highlights sinocnje utakmice. Jebo majku ne mogu da se otmem dojmu da smo ih mogli proci.
Postirano 10 March 2016 - 15:24
Pa naravno, ubili smo ih. Ne znam sta je benjo gledao, pa nije vidio nase sve prilike. Jebo majku, samo nije htjela uci u mrezu i to je to.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 10 March 2016 - 15:45
Ne da nije htjela u mrežu, nije mogla ni do golmana doći hehe
Nije njihov golman imao 2-3 pristojne intervencije, sve je rješavala njihova odbrana i naša smušenost pred golom.
Postirano 10 March 2016 - 16:05
Rutinski dvomec odradjen od PSG-a. Potpuna kontrola u obje utakmica, mnogo vvise golova je mogao dati PSG nego CFC gledajuci dvomec. U prvoj utakmici samo jedna sansa iz igre za CFC, Costina precka i odlicni Courtoisa su dali laznu nadu. U revansu najbolje sanse opet Costa i kasnije sut Williana i natrcavanje Hazarda. To je to.
Blanc je zaista odradio sjajan posao sa PSG-om, poziciono su prejaki, protok lopte, kontrola tekme, tempo - sve.
Hiddink u dvomecu nije nasao nacin da poremeti PSG-ov ritam. Punili su sredinu terena kako su htjeli i prelako dolazili do zadnje trecine. Izuzev prvih 15-ak minuta na pocetku.
Da Smorinjo nije bio trener prije HIddinka, mozda bi CFC i prosao xoxo.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano 11 March 2016 - 01:58
Kako bi prošao Chelsea da nije bilo Mourinha? mislim, šta bi to bilo drugačije/bolje nego što je sad ?
Postirano 11 March 2016 - 02:14
Da je smorinjo trener relo bi mu sve po spisku uz podrsku 80% foruma. Ovako, jaci su i sta da se radi. :)
Mozda je bolje da smo igrali bunker i probali da uvaljamo jedan gol u poslednjih 20-30 minuta... Lako je biti general posle bitke, ali eto.
Jednostavno jesu jaci. To je sigurno. Ali nece daleko dogurati. Nisu oni toliko nadmocni koliko smo mi katastrofalni. Ako PSG naleti na Real/Barsu, ispada.
Postirano 11 March 2016 - 02:29
Naravno, jači su, mi smo im ponekad pružali otpor u nekim situacijama, ali su na terenu djelovali iskusnije od nas, i to je bilo očigledno.
Može PSG dogurati bar do polufinala, ipak su zreliji ove sezone
Postirano 11 March 2016 - 09:04
Postirano 11 March 2016 - 09:07
A ja sam zadovoljan kako smo odigrali, taktički dobro postavljeni i hrabro napadački, da je bilo malo sreće mogli smo i proć.
Što se tiće PSG-a mislim da mogu vrlo daleko, po meni su oni u stanju sa svakim odigrat u najmanju ruku ravnopravno osim Barce i eventualo Bayerna.
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika