Premiership (ENG)
Postirano 26 January 2021 - 23:46
Postirano jučer, 00:08
Igra se prekida kada glavni sudija dosudi offside. Greška pomoćnog sudije je što nije sačekala da se akcija završi i tek onda podigla zastavicu. Greška odbrambenih igrača i golmana je što su gledali je li zastavica dignuta umjesto da igraju. Uputstva su da se ove situacije puste i odigraju kao da se ništa nije desilo, kasnije će se pregledavati.
Bilo kako bilo, WBA baš loš i slijedi im ispadanje iz lige. Ne može im ni Big Sam pomoći, ipak je ovo najgori tim kojeg je ikada imao. Mogu se spasiti samo ako neko od trojke Brighton - Burnley - Newcastle baš propadne.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano jučer, 09:41
Ruku na srce nije odma digla zastavicu, zastala je, sačekala, akcija je usporena i nije obećavala toliko, vjerujem da bi i većina ostalih sudaca podigla zastavicu (ako bi ovo vidjeli kao offside golim okom). Igrači treba više da prate igru a ne da blenu u sudiju stalno
Eh sad, da li je trebalo priznati gol, stali su igrači na sekundu bukvalno ali ne vjerujem da bi neko stigao da ovo izblokira, golman je ne bi odbranio nikad.
Postirano jučer, 10:14
Zato se i ne dize zastavica da ne bi zbunila igrace. Nakon sto je digla zastavicu sudija je trebao momentalno svirati i ne bi ni doslo do suta. Po pravilu sudija ja mislim i mora svirati cim se zastavica digne, zato je i uvedeno ovo pravilo da se zastavica ne dize sve dok se akcija ne zavrsi. Po meni neregularan gol.
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano jučer, 13:49
Zato se i ne dize zastavica da ne bi zbunila igrace. Nakon sto je digla zastavicu sudija je trebao momentalno svirati i ne bi ni doslo do suta. Po pravilu sudija ja mislim i mora svirati cim se zastavica digne, zato je i uvedeno ovo pravilo da se zastavica ne dize sve dok se akcija ne zavrsi. Po meni neregularan gol.
Slazem se, nije trebalo da bude priznat.
Postirano jučer, 15:49
Gdje nam je ovaj novi član Penzioner da vidimo šta kaže
Post se sviđa 1 članu
|
|
Postirano jučer, 22:11
Džaba kad su od Burnleya ispušili, jebeni Burnley veže tri dobijene tekme i sledeće kolo dolaze nama pa ima svi da se poredaju na gol liniju dan te jebo
Postirano jučer, 22:12
Postirano jučer, 23:39
Džaba kad su od Burnleya ispušili, jebeni Burnley veže tri dobijene tekme i sledeće kolo dolaze nama pa ima svi da se poredaju na gol liniju dan te jebo
Nekako mi je taj Burnley čak i simpatičan, pravi stari engleski klub, skoro svi igrači iz Engleske, uglavnom operisani od tehnike, fizički dominantni i budžet kluba litar benzina (u poređenju sa najvećima, ove godine doveli jednog igrača i to za milion funti). Al kad tim potroši milione i milione i ne igraju nikakav fudbal onda im već poželim ispadanje (Newcastle npr.).
Evo Sheffield napokon pobijedi i to baš Uniteda. Čudi me da nisu nas. Svejedno ispadaju, mada imaju priliku da ne budu zadnji.
Postirano danas, 01:21
0 korisnik(a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika