Wisey Posted June 22 Report Share Posted June 22 Transfer od 4 miliona eura. Za balkanske uvjete nenormalna odsteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 1 Report Share Posted July 1 ko god je igrao prije managera dovodio ga je i zna za njega a tko ne zna, evo nek upozna, teški šou od lika i bolikurčevitost za život i bilo šta u životu, doslovno živi danas a sutra ko mrtav ko živ hahhaha diablo_bih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 1 Report Share Posted July 1 Je li ovo onaj sto se kladi i snima na FB na koga je igrao? mrsko mi gledati 2 sata EDIT: Ipak sam poceo, hahaha prejak, cuj kaze sasi maticu gdje si, a on kae a evo ne znam ni ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 1 Report Share Posted July 1 23 minutes ago, diablo_bih said: Je li ovo onaj sto se kladi i snima na FB na koga je igrao? mrsko mi gledati 2 sata hahhaha je je taj je, ma bolest je lik, čak tu u podcastu i nije pokazao sve ni blizu.. jbg i ja sam ga na 2 puta gledao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted July 1 Report Share Posted July 1 8 hours ago, drogba 11 said: hahhaha je je taj je, ma bolest je lik, čak tu u podcastu i nije pokazao sve ni blizu.. jbg i ja sam ga na 2 puta gledao Ima li negdje neki snimak ovako gdje je bio jos ludji, opusteniji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 1 Report Share Posted July 1 3 hours ago, Bari said: Ima li negdje neki snimak ovako gdje je bio jos ludji, opusteniji? A probaj naci na yt, vjerujem da ima, razgovori sa menadzerom Šošom znam da su objavljeni a to ga je Obi sam snimao i pustao okolo ekipi i smijali se Teski cirkus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts