Brane Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Jako mi je drag ovaj Äovjek, al jbga nije mi ni malo drago Å¡to je otiÅ¡ao u govnarski QPR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Žao mi Äoveka, igraće sa Antonom Ferdinandom u tandemu. Ili Dawsonom ipak. Al ipak QPR mrtvi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Pametnije bi mu bilo da je došao u nas na posudbu, ali eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1345852047' post='73667'] Pametnije bi mu bilo da je došao u nas na posudbu, ali eto. [/quote] Pametnije mu je da je ostao u Realu . Bolje stopere ima Chelsea nego Real . Jos Pepe bio povrijedjen . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Njemu lijepo kako god, pare lijezu na racun :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lOrd vOldemort Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 [quote name='Blues_95' timestamp='1345907860' post='73767'] Pametnije mu je da je ostao u Realu . Bolje stopere ima Chelsea nego Real . Jos Pepe bio povrijedjen . [/quote] badava i sam Mourinho je rekao da ne raÄuna na njega...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonius luiz Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 on ostaje u Realu? bile su price da ce otici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brane Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 [quote name='antonius luiz' timestamp='1346363342' post='75607'] on ostaje u Realu? bile su price da ce otici! [/quote] Al nije bila priÄa da je preÅ¡ao u QPR? Nisam siguran jel službeno bilo, oÄigledno nije Äim ovo Äujem od tebe. Ako je tako, volim da je i ostao u Realu nego da ode u govnarski QPR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 Mourinho, Diarra, Carvalho i Essien = kolonija Chelseajevaca u Realu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Nije Diarra vise u Realu, otisao na posudbu u Anzhi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
true_blue Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 [quote name='Elao' timestamp='1346521199' post='76449'] Nije Diarra vise u Realu, otisao na posudbu u Anzhi [/quote] Prodan za 5milijuna €. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 S obzirom na godine, neigranje , bio je po meni solidan veceras .. nije lako igrat protiv Barce ! U ovoj situaciji je bas zezno : [url="http://www.youtube.com/watch?v=zqaO6a480f8"]http://www.youtube.com/watch?v=zqaO6a480f8[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdvinTB Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 u svoje vrijeme (2003-2011) sila od igraca!!! sada jbga nije vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted February 18, 2013 Author Report Share Posted February 18, 2013 Kao što znate ove godine je uz Drogbu i Carvalho službeno uvršten među klupske legende, pa njegova tema ide ovdje. Čestitam Ricardo, postali ste otac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Bez ikakve polemike, potpuno zasluzeno. Malo njegove magije http://www.youtube.com/watch?v=hxHaRWo6IVY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Å toperÄina, igraÄina. Svoje najbolje dane i najbolje trenutke dao je Chelseaju, osvojio je puno toga i prodan taÄno na vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CFC1905 Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 Slažem se sa svime a pogotovo s ovim zadnjim da je prodan toÄno na vrijeme. IspoÄetka mi je bilo užasno krivo Å¡to su ga pustili ali kako je vrime odmicalo vidilo se da to nije stari Ricardo... Uglavnom legenda je apsolutno zaslužila ovo sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l'ennemi public n° 1 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 E to je bio igrac, igracina. On i Terry su definitivno najbolji par centralnih bekova koje je ovaj klub ikada imao. Nema meca koji nije zavrsio krvav, ni on ni igrac kojeg je cuvao. Legenda! Jedan je Ricardo Carvalho! Da su bar upola takvi Luiz i Cahill, da su bar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Meni je bio drag dok je igrao samo mi se zgadio malo kad je rekao da bi plivao do Madrida samo da ode, sad ne znam jel mu ugovor istekao, onda mu i ne bi zamjerao toliko, ali ako je joÅ¡ bio pod ugovorom ne mogu se tako lako odljutiti :) ali Å¡toperÄina je bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Ma nemam sta da mu zamerim. Dao je klubu sve sto je imao, svoje najbolje godine... Jak kao stena, psihicki nesalomiv. Poslednjih 15ak godina bilo je dobrih stopera u Chelsea-ju, ali samo 2 vrhunska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Meni je bio drag dok je igrao samo mi se zgadio malo kad je rekao da bi plivao do Madrida samo da ode, sad ne znam jel mu ugovor istekao, onda mu i ne bi zamjerao toliko, ali ako je joÅ¡ bio pod ugovorom ne mogu se tako lako odljutiti :) ali Å¡toperÄina je bio Ja sam u ovom sluÄaju na strani Carvalha. Jbg, ne vjerujem ljudima u upravi i klubu, rade sranje. Otjerali su Wilkinsa i od tada se Äudne stvari deÅ¡avaju, stvari koje ni duÅ¡manin ne bi Chelseaju napravio. A oÄito da ima mrzitelja Plavaca i unutar same klupske maÅ¡inerije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Sretno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Srecno u novom klubu majstore ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToreAndreFlo Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Trunuo je u Realu, hvala bogu da je otiÅ¡ao u neki normalan klub. JoÅ¡ uvijek pamtim onaj njegov gol sa 30 metara, Äini mi se Tottenhamu da je bio. Apsolutno najbolji stoper uz Terrya kojeg smo imali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 sve najbolje u novom klubu,lijepa karijera Porto,Chelsea,Real Madrid,Monaco,u ovom klubu ce sigurno biti u prvom timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts