klicko Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Silvijo nabijen te na kurac tebe i rijeku i barcelonu.. Smecaru aj odjebi s foruma... A sto odma tako. Kolko sam video nije on dosao da nas podjebava nego da pricamo lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Haman navijac hajduka :lol:Sent from my HTC One V using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Eto tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilvioFCB Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Silvijo nabijen te na kurac tebe i rijeku i barcelonu.. Smecaru aj odjebi s foruma... NavijaÅ¡ za Hajduk? Žao mi je ako sam te uvrijedio. Nije mi Hajduk prije bio toliko mrzak. Mrži mi je bio Dinamo. Ali ono ponaÅ¡anje vaÅ¡ih navijaÄa kad su gostovali na Kantridi je divlje, primitivno. Mogli su ljudi poginuti onda. Od tad vas mrzim. Bez ljutnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Ovo nije ni vrime ni misto za rasprave o rijeci navijacima itd.. Vi ste kamenjima iz vani gadjali na tribinu znam jer sam bia tamo.. Pitaj nekog iz prve ekipe al jos si mlad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilvioFCB Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Ovo nije ni vrime ni misto za rasprave o rijeci navijacima itd.. Vi ste kamenjima iz vani gadjali na tribinu znam jer sam bia tamo.. Pitaj nekog iz prve ekipe al jos si mlad... Ako hoćeÅ¡ možeÅ¡ mi se javiti privatno porukom da ti objasnim neke stvari. I tebe su tvoji TorcidaÅ¡i izmanipulirali vidim. Lažu te, iako si bio tamo. Lažu te u oÄi prijatelju. Armada je zakamenjala, ali tek kad ste vi poÄeli petardama, kamenicama i bakljama gaÄ‘ati tribinu gdje su bili roditelji s djecom. Dobro ste i proÅ¡li. Ne smijete se onako ponaÅ¡ati u Rijeci. Nije vam to Kerum City niti dalmatinski kamenjar, da prostiÅ¡. Mi smo Europa i zna se kako se gostujući navijaÄi trebaju ponaÅ¡ati. Svaki gostujući navijaÄi će od Armade dobiti aplauz ako to zasluže. Ili kamenje. TakoÄ‘er po zaslugama. I ovo nije tema za tu raspravu, tu se slažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Necu se raspravljat sa mulcem koji prati rijeku od kad je usla u europu... Nakon 10 god? Ili vise? Aj kuco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilvioFCB Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Necu se raspravljat sa mulcem koji prati rijeku od kad je usla u europu... Nakon 10 god? Ili vise? Aj kuco Rijeku pratim od kad znam za sebe. S ocem i bratom uvijek na tribini. Ako hoćeÅ¡ da ti objasnim Å¡te se zbilo tog nesretnog dana javi mi se privatno. Ako nećeÅ¡ ne moraÅ¡. Kraj priÄe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Od kad znas za sebe navijas za rijeku. Prosjek gledatelja zadnjih 15 godina 1000... Svaka cast samo ti prati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi(FLampard8) Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Rijeku pratim od kad znam za sebe. S ocem i bratom uvijek na tribini. Ako hoćeÅ¡ da ti objasnim Å¡te se zbilo tog nesretnog dana javi mi se privatno. Ako nećeÅ¡ ne moraÅ¡. Kraj priÄe. ajde meni molim te objasni da cujem hhahaha EDIT:ustvari netreba,nema smisla to ipak... vidit cemo ko je bolji na tribini u 4 mjesecu...valjda nas nece doc 30 kao vas na poljud :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Domaci nijedan,zato sto sam prestao pre 3-4 godine da ga pratim uopste,a strani... Barselona,Manchester United,PSG,Juventus... mozda jos neki ali ne mogu da se setim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilvioFCB Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 ajde meni molim te objasni da cujem hhahaha EDIT:ustvari netreba,nema smisla to ipak... vidit cemo ko je bolji na tribini u 4 mjesecu...valjda nas nece doc 30 kao vas na poljud :D :D :D Vidimo se u travnju deÄko. Do tada pozdrav od slavne rijeÄke Armade za Tovare s tužnog juga. ZnaÅ¡ onu uzreÄicu ''Å¡to južnije, to tužnije''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi(FLampard8) Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 "deÄko" hahhaa ok maleni,ako te doma puste moze...aj malo si se zjbo,nisam sa juga nego bas suprotno...nas ima svugdje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Liverpool mi je bio najmrzi al kako su oslabili godinama nisu vise toliko kao prije. United je sada u vrhu sto se tice engleskih klubova a i Arsenal sam zamrzio kako sam se registrovao na sportsport zbog njihovih navijaca. Inace prije nisam imao problem sa njima : Van engleske naravno Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Vidimo se u travnju deÄko. Do tada pozdrav od slavne rijeÄke Armade za Tovare s tužnog juga. ZnaÅ¡ onu uzreÄicu ''Å¡to južnije, to tužnije''. lolcek crv je s juga i tu nie tuga jer poslije kise uvijek je duga dok na kvarneru je kuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi(FLampard8) Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 lolcek crv je s juga i tu nie tuga jer poslije kise uvijek je duga dok na kvarneru je kuga crv pjesnik hahahha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 [quote name="Robi(FLampard8)" post="164334" timestamp="1392763576"] crv pjesnik hahahha[/quote]ne znam cemu uopce rasprava oko ovoga. MomÄić je retardiran i nema smisla raspravljat se s njim. Do prije 2 godine bilo ih je oko 500-700 na domacim utakmicama. Na gostovanjima max 30. Sad kad vas je digić kupija sad svi pratite... A opet ne možete napunit ono ruglo nego kad dodje hajduk ili dinamo a i to je upitno..Kako je na minus 6 jeli Zima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Kako obožavam ove momke !! ima jedno 3-4 godine dobro ih pratim, možda se i sjećate stare ekipe (Fletcher, Doyle, Bassong, Hunt, Hennessey, Zubar .. bio je tu i Nenad Milijaš ). Nakon sezone 2011/12 ispali su 2 puta uzastopno tako da su ove sezone u trećoj ligi ali tamo gaze protivnike i vraćaju se u drugu ligu. Čini mi se da su sakupili preko 100 bodova .. COYW ,samo nastavite ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Ja sam ih obozavo jer smo ih karali zesce :D kad su igrali Stojkovic i Milijas . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Moje simpatije idu ka Deportivo La Coruni, zato što mi buraz navija za njih... Evo opet su na korak od povratka u Primeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted May 5, 2014 Author Report Share Posted May 5, 2014 I moje simpatije su ove sezone zaradili neki novi klubovi. Uz naravno najsimpatiÄnije Athletic, Rangerse, Leyton Orient i CSKA, sada je tu i Saint-Etienne. Zbog Augbamalayalanga. Priznaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASKO Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Domaći: FK Mlados' Velika Obarska, Radnik, Željo, ÄŒSK Pivara, ÄŒukariÄki Strani: Sassuolo, BVB, Lille, ASSE, Anderlecht, Southend, Inter, Newcastle, Benfica, Zenit, Kruoja, Valencia, Vitesse. Et i ja da otvorim duÅ¡u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Barcelona, Manchester United, AC Milan, Hertha Berlin, Crvena Zvezda... =)) ...klubovi koje organski ne podnosim. Naravno, prvi Chelsea, a daleko iza njega Real Madrid, Juventus, Partizan, NK Zagreb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 ÄŒuj real i juventus .. reko bi Äovjek da se zajebajeÅ¡ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts