The Pensioner Posted May 14, 2014 Report Share Posted May 14, 2014 Bravo Sevilla! Ode nakon ovoga Raketa u neki veliki klub, ja mislim da će to biti Real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Već proletiše 52 godine od legendarne kletve i zadnjeg evropskog trofeja. Još samo 48 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Parovi play-offa Evropske lige:Sarajevo - Borussia M.Astana - Villarreal Zwolle - SpartaAsteras - Maccabi Dnipro - HajdukQarabag - TwenteHJK - Rapid BeÄZimbru - PAOKOmonia - Dinamo MoskvaLyon - AstraNeftci - Partizan Elfsborg - Rio AveKarabukspor - St. Etienne Panathinaikos - Midtjylland Grasshoppers - Club BruggeRijeka - SheriffApollon - Lokomotiv MoskvaYounb Boys - DebreÄenSpartak Trnava - ZurichAEL - TottenhamDinamo Minsk - NacionalPetroul - Dinamo ZagrebTrabzonspor - RostovSplit - TorinoAktobe - LegiaLokeren - HullRuch - MetalistPSV - ShakhtyorStjarnan - InterFeyenoord - ZoryaSociedad - Krasnodar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 Zaboravili smo na ovu temu. Evo i ovo gotovo (play-off). Jel sutra ždrijeb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Danas je zrijeb u 13 casova Šešir 1: Totenhem, Inter, Napoli, Sevilja, Dinamo Kijev, Viljareal, Fiorentina, Salzburg, Metalist, PSV, Lil, Kopenhagen Šešir 2: Steaua, Standard, PAOK, Seltik, Bešiktaš, Volfsburg, Dnjepar, Panatinaikos, Trabzon, Sparta Prag, Borusija Mehengladbah, Klub Briž Šešir 3: Everton, Jang Bojs, Dinamo Zagreb, Cirih, Legija, Estoril, Partizan, Gengamp, Torino, Fejnord, Sent Etjen, Rio Ave Šešir 4: Slovan Bratislava, Alborg, Apolon, Krasnodar, Astra, Rijeka, Asteras, Karabak, Helsinki, Dinamo Minsk, Dinamo Moskva, Lokeren valjalo bi Rijeka i Partizan u istoj grupi da budu, da mogu jedni drugima uzet bodove ako vec ne mogu ostalim timovima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Vrlo teška grupa za Partizan, protiv Totenhema, Dembinog Bešiktaša.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Dinamo mora ovo proći, ovo nije nimalo teÅ¡ka skupina, da se to svakako proći, mogu biti drugi.. Rijeka jako jako teÅ¡ko može iÅ¡ta napraviti, uspjeh bi bio svaki bod jer realno su sva 3 kluba prejaka. Partizan ima Å¡anse kao i Rijeka, gotovo nikakve, Tottenham i BeÅ¡iktaÅ¡ će ih rastavit, a i Asteras je jak, posebno kod kuće. Å to se tiÄe Engleza, siguran sam da Tottenham prolazi, a vjerujem da i Everton može proći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Teska grupa ali idemo dalje. Izvucemo bod protiv Totenhema a onda juris na Besiktas i Dembaru,moze i Rijeka da pokaze srce na teren i prodje, a Dinamo ce proc jedino ako Seltik nastane da propada, jer Salzburg je prvi sigurno, a Dinamo se mora borit sa Seltikom, nije ni Astra za podcijenit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Dinamo je kvalitetniji od Celtica, a još i više od Rumunja. Pokazao je to u zadnjem pretkolu. [url=https://imageshack.com/i/p41T6sZaj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/idNPsDabj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/exbyfvMpj][/URL] [url=https://imageshack.com/i/ip67lzLdj][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Vrlo teÅ¡ka grupa za nas(Partizan) ali realno kad pogledaÅ¡ samo u L grupi Partizan bi imao REALNE Å¡anse za prolaz dalje u svim ostalim grupama ekipa iz prvog i drugog Å¡eÅ¡ira je kvalitetnija i jaÄa od nas, tako da sve je to isto. Protiv Tottenhama se nema Å¡ta tražiti, pobjediti Grke u oba meÄa i neÅ¡to pokuÅ¡ati ubosti protiv Turaka i to je to. Dinamo isto tako nema lake protivnike, lako je napisati moraju proći ali neće to biti sekunde lako Salzburg i Celtic nisu tako loÅ¡i kao Å¡to mislite. Rijeka samo da se Äuva da ne bude ekipa za poboljÅ¡avanje gol razlike i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted September 19, 2014 Author Report Share Posted September 19, 2014 Everton samljeo Vukove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Ucera ga BA Totenhemu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Ucera ga BA Totenhemu... :D Ni penal ko covjek ne umije izvest :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Koliko je ovo takmićenje ispod Lige prvaka pa to je bruka, igra se milion utakmica i rijetko za neku utakmicu možeÅ¡ reći "evo ovu utakmicu vrijedi pogledat". Ja veÄeras kao bio poÄeo gledat Celtic-Dinamo i jbt zaspao sam možda je bila 15 minuta i probudio se a oni igraju nadoknadu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Koliko je ovo takmićenje ispod Lige prvaka pa to je bruka, igra se milion utakmica i rijetko za neku utakmicu možeÅ¡ reći "evo ovu utakmicu vrijedi pogledat". Ja veÄeras kao bio poÄeo gledat Celtic-Dinamo i jbt zaspao sam možda je bila 15 minuta i probudio se a oni igraju nadoknadu.. Kako moj jaran voli reći, ovo je za nas da odigramo tiket pa imamo Å¡ta pratiti uz kahvicu u gradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Kako moj jaran voli reći, ovo je za nas da odigramo tiket pa imamo Å¡ta pratiti uz kahvicu u gradu. Ma isti sam, i ja odigram tiket Äisto da se ima Å¡ta pratit... Ali na ovoj Ligi Lopova rijetko da možeÅ¡ uzet lovu, svaki iskusni igraÄ kladionice zna da se pare dižu ponedeljkom i petkom tj. danima kada nemaÅ¡ puno izbora :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 Ma ovo natjecanje treba ukinuti Bgm. Pa vi priÄajte Å¡ta hoćete. Naći neki novi model i format općenito UEFA klupskih natjecanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Vidi se da je UEFIN projekat, propali projekat kao i svaki njihov u zadnjih par godina. TakmiÄenje je klasiÄno sviranje kurcu i niko ne obraća pažnju na njega. Utakmice se pogledaju onako ako nemaÅ¡ Å¡ta raditi i ako ti je dosadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=g89uG88IC7Y lep gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=eXepe2f6778 šta lijep jebo te hljeb odavno boljeg gola vidio nisam evo iz više uglova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 OdliÄan gol, onaj retard od komentatora na BHT i ne konta da je bila rabona :D Ne smijem ni zamislit Å¡ta bi bilo da je Messi dao ovakav gol, pa ja mislim da ne bi mogao ući na interenet dok ne pogledaÅ¡ snimak gola, bio bi zahtjev "Molimo vas pogledajte video da bi pristupili interenetu, nakon Å¡to video pogledate pet puta, poÅ¡aljite na email sa porukom da ste oduÅ¡evljeni". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Realno gol sezone, ne moze ljepse, bolje od ovoga. Mora osvojiti nagradu za to Lamela! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Realno gol sezone, ne moze ljepse, bolje od ovoga. Mora osvojiti nagradu za to Lamela! Zaboravljaš da Mikel još uvijek nije dao gol ove sezone, ne bi se ja još zaletao sa takvim izjavama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 Zaboravljaš da Mikel još uvijek nije dao gol ove sezone, ne bi se ja još zaletao sa takvim izjavama.. Pa kazem ove sezone, Mikel ce da zavuce skaricama, ali rabonom, sa 40 metara u finalu lige sampiona, to je ona tekma kad je vec zavrsena sezona, barem sto se tice liga i kupova. btw. zabio je Miki ove sezone u nekom kupu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts