Caeruleus Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Koja kraÄ‘a za englesku Äast haha. PO-GU-RA-NAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Sramotno, Vertongen isfolirao neÅ¡to i iznudio crveni za Dnjipro, dva-tri minuta posle toga gol iz ofsajda. OÄaj. Ali dobro, barem će igrati joÅ¡ utakmica Äetvrtkom + sad su na udaru obiÄnih gledalaca. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 kakva ciganija onaj vertonghen, ladno u primeru može na ljeto..barsa ionako treba stopera taj crveni je okrenuo utakmicu potpuno, inaÄe sam uvjeren da bi dnipro proÅ¡ao dalje, jer i ovako su bili odliÄni.. konopljanki je već neko vrijeme vrijeme za veći klub ;) ali fertongen, jaooj, Å¡to li mu torke nije iÅ¡Äupao onaj nos svinjski..kad je već bio poÄeo.. ne podnosim ga viÅ¡e nikako, Ä‘ubre jedno smrdljivo.. PS. bez obzira na sudaÄke odluke i sve to ostalo, adebayor ima moj naklon, moćan jako kad su duge lopte u pitanju ..iskrene Äestitke gledao sam cijelu utakmicu, i priželjkivao prolaz spudsa... Å¡teta Å¡to svonsi nije viÅ¡e uradio u engleskoj, miÅ¡ljenja sam da su iskoristili svoju odliÄnu igru tada, da bi se danas u napulju druga pjesma pjevala, a ovako krc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Sevilla - Betis ... bit ce krvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Porto sa nikad oskudnijim rosterom u posljednjoj deceniji izbacio Napoli. Žao mi Å¡to je Salzburg ispao. Nevjerovatno jaka ekipa energetski, interesantnog presinga i joÅ¡ ponekih fazona kada su u posjedu. Imaju fantastiÄan sistem i kont'o sam da bi potajno mogli iznenaditi ali kad promaÅ¡iÅ¡ prazan gol sa metar i 1v1 situacije pri 1:0 sa igraÄem viÅ¡e prosto je logiÄno da ga primiÅ¡. ObiÄno iz prekida. Slavlje Seville nakon prolaska. Tu je negdje i mjeÅ¡alica za malter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Sevilla - Betis ... bit ce krvi Bilo Boga mi i previše :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Nek ga je taktiÄar ispuÅ¡io usred Napulja, mamu mu debelu. Bravo Kvarežma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Parovi Äetvrtfinala Europa lige: 1. AZ Alkmaar - Benfica 2. Lyon - Juventus 3. Basel - Valencia 4. Porto - Sevilla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Juventusu je jedini iole ozbiljan kandidat Benfica protiv koje bi se moglo oznojiti malo vise. Ovo ostalo je vic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Juventusu je jedini iole ozbiljan kandidat Benfica protiv koje bi se moglo oznojiti malo vise. Ovo ostalo je vic.i jos finale u torinu Äini mi se Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 1/2 finale (24.04./01.05.2014.): Sevilla - Valencia Benfica - Juventus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Emery do titule! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted April 11, 2014 Author Report Share Posted April 11, 2014 1/2 finale (24.04./01.05.2014.): Sevilla - Valencia Benfica - Juventus U finalu oÄekujem Juventus vs. Valencia. Juve da osvoji, mrzim ih, ali želim ih u finalu Superkupa da im se osvetimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Ocekiv'o sam juve bebfica finale al nista. Navijam za benficu da osvoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 I ja se nadam Juventusu u finalu iz 2 razloga. Prvo ih simpatiziram u Italiji, a drugo na finale idem samo ako Juve bude u finalu. U suprotnom prodajem 2 karte za finale... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Juventus ako bude igrao kao protiv Lyona, dovidjenja prijatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Nadam se da Sevilla osvoji, oni su mi baš onako draga ekipa, volio bih da Raketa podigne taj pehar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Finale Benfica - Sevilla .. na Mestalji su drame bile, Valencija ga primila u 94-toj minuti. Drago mi je da je Juve ispao jer ne volim kad ima domaćina Å¡to se tiÄe finala u nekom europskom natjecanju. Ja sam za Sevillu, mislim da su zaslužili jer igraju sezonu života. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheDerer Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Žao mi Gandalfa, baš se veselio gledanju Juventusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 Bacam pogled na pregled utakmice Valensije i Sevilje. Na kraju, slavlje igraÄa Sevilje i vidim jednog lika patuljastog rasta sa brojem 7. Iznad broja piÅ¡e MARIN. Zaboravio sam totalno da je on tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Žao mi Gandalfa, baÅ¡ se veselio gledanju Juventusa. Meni je iskreno žao Å¡to je Juve ispao, jer ih simpatiziram u Serii A. Juve je bio i indirektan razlog zbog kojeg sam poÄeo navijati za Chelsea od 1996. godine tj. od trenutka kad je Vialli preÅ¡ao iz njega u Chelsea. Juve mi je bio "ljubav" od djetinjstva (vjerovatno zato Å¡to je nosio crno-bijele dresove sliÄne onima koje je imala moja prva prava nogometna ljubav - ako se razumijemo...). Nisam nikad joÅ¡ bio u Torinu i zaista mi je bila želja gledati ih u finalu EL. Ovako mi je to finale totalno neinteresantno i definitivno neću ići na njega, iako imam karte. Stoga, ako netko zna nekog tko je zainteresiran za odlazak na tu tekmu, a nema karte za nju, ja drage volje prodajem 2 karte 1. kategorije za to finale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Kako bih volio da Sevilla osvoji trofej, najviÅ¡e zbog Rakete, ali i cijela ekipa mi je nekako simpatiÄna i draga kao i trener, pun entuzijazma.. ma prava ekipica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strahinjaf Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Ja sam za Benfiku, srpska kolonija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Benfica kad zareda sa finalima pocevsi od 7. maja. Tri finala u razmaku od 20 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted May 14, 2014 Author Report Share Posted May 14, 2014 Cestitke Evertonu na osvojenoj Europa ligi. Benfica prokleta. Trofej pidigao Ivan Rakitic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts