Jump to content

Champions League - Group stage, Dinamo Zagreb vs Chelsea (06.09.2022) [18:45]


Kun Aguer0

Recommended Posts

U prvih 10 minuta smo imali 3 prilike iz kontri i polukontri i nijednu nismo iskoristili. Primamo gol iz njihovog prvog šuta i utakmica ide u smjeru u kojem ne želimo. Žalosno je što ne možemo za 35 minuta probiti ni Dinamov bunker. Valjda će se nešto promijeniti u drugom poluvremenu.

Link to comment
Share on other sites

Prosle sezone Real izgubio na svom terenu od Sheriffa, osvojio trofej na kraju, onomad Liverpool prsao od Zvezde 2-0 u sred Beograda, pa osvojio trofej, idemo dalje, nije kraj sveta. :D Uostalom, u ovoj fazi je normalno da se igra za kladionice gde top evropski timovi gube od banana klubova iz Tajikistana.

 

image.png.9dc3e929cc73db403459108c5dc373e6.png

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, drogba 11 said:

Eto ga, konacno je dosao i taj dugo ocekivani dan kada se u mom gradu u ligi prvaka sastaju moje jedine ekipe.

Svaka dostupna stolica bit ce popunjena, redovi za karte su bili bolesno dugacki, ljudi kampirali pred stadionom citavu noc, osjeti se miris lige prvaka, miris euforije i ludila..sve ce biti plavo a jucer je na ogradi stadiona izvjesen transparent "IGRAJ DINAMO, AJMO DINAMO, NAPRIJED DINAMO, HRABRO DINAMO" kao poruka igracima i treneru...i ginut ce, znam da hoce, jer ovo je sve, nogomet je sve, i vrijedi i zivot izgubiti a kamoli nogu...

Dinamo ako bude pravi a bit ce, ici ce oprezno ali hrabro i cvrsto i koristiti svaku svoju sansu bez straha, i siguran sam da ce onda i dati gol i sigurno nije bez sansi veceras. Moraju se potuci za svaku loptu, za svaki duel krvi dati, i ne povlaciti nogu nikad i nikom, nego ju pruziti koliko god ide i samo gas do kraja, okomito, borbeno, hrabro, ponosno i do kraja, bez odustajanja, a tako ce i biti vjerujte, i vjerujem da Dinamo moze do pobjede.

Pitanje je koji ce sastav poslati Cacic, ali po meni to ce biti 4-5-1 u ovakvom izdanju Livakovic- Ljubicic,Sutalo, Lauritsen, Ristovski-Orsic, Baturina, Ademi, Misic, Ivanusec-Petkovic..al eto vidjet cemo, kasnije ce uci sigurno Bockaj, pogotovo ako bude los rezultat, jer je u formi i ima fenomenalan centarsut i bombu u nogama za slobodnjake, uci ce i Drmic koji je golgeter pravi, te prodorni Spikic..itd

Mislim da ce tekma ko tekma biti dosadna zapravo, Chelsea je sterilan i sporo to ide, jos uz rotacije i bez Silve iza sigurno da ce biti ranjiviji, a pitanje je koliko ce rotirati i koga ce poslati Tuchel, vise je opcija svakako.

Dinamo ce strpljivo cekati sansu  i sigurno htjeti igrati, nece se zabunkerirati, i definitivno po osvojenoj lopti vidim priliku  za gol u nekoj kontri Orsica i fenomenalnog Baturine nakon prijenosa Petkovica, ili pak u nekom metezu kojem su nasi skloni kao i protiv West hama, tu bi mogao poentirati Ademi posto je sve prisutan a ima njuh za takve situacije. Chelsea bi mogao zabiti nakon neke greske ili jos prije na neciju individualnu kvalitetu i trenutak, a to bi lako mogao biti Sterling ili James ukoliko ce igrati, jer njega ne moze nitko ispratiti, a pogotobo ne Ljubicici koji inace i nije lijevi bek nego zadnji vezni..

To su sanse koje vidim za Chelsea, jer iz neke bas akcije sumnjam da ce postici gol posto ce Dinamo sigurno vise paznje posvetiti obrani..neki prekid ce jos najprije rijesiti tekmu u ovom taktickom nadmudrivanju dvojce opreznih trenera, koji vole kontrolu i ne preuzimanje velikih rizika.

 

Odoh sad odraditi jos koju obvezu, pa za sat dva lagano zagrijavanje u lokalnom bircu, i gas prema Maksimiru...po Dinamovu pobjedu, kojoj se nadam i u koju vjerujem da je moguca.

 

AJMOOOOOOOOOOOOOO NEK' GORI SVEEE

 

To je to

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Adi said:

Ima dobrih stvari po pitanju sastava, ali sve dok Broja ne bude u prvih 11 neću biti zadovoljan. Još uvijek nije sve po zaslugama. Na papiru jeste ofanzivnije nego inače, samo je problem što Mount kada igra na ovoj poziciji ne doprinosi toliko u napadu. Sastav malo podsjeća na ono što smo igrali protiv Southamptona pred kraj. Razlika u kvaliteti je ogromna i očekujem rutinskih 2-0, 3-1, 3-0 kao i uvijek protiv timova iz zadnjeg šešira.

Veze ti nemaš, kakve tvoje analize i kilometarski postovi :D>:)

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Veze ti nemaš, kakve tvoje analize i kilometarski postovi :D>:)

Opet sam pola toga pogodio. Ne valja jer nema Broje u prvih 11. Ubaci ga kad gubimo i parkira ga u 16-erac da čeka centaršuteve kojih nema. Mount nije doprinosio u napadu sa te pozicije. Ono što smo igrali protiv Southamptona pred kraj je bilo užasno. Ovo je bilo još gore.

Link to comment
Share on other sites

Mora se priznati da je cijela ekipa ocaj, pa Broja je usao u igru pola sata nije se sastavio s loptom. Cucurela mi mirise na takav promasaj ko Maguire. Ovakve ekipe kao sto je Dinamo se lome za pola sata.  Borba za top 4 nista drugo.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...