apeiron Posted July 31 Report Share Posted July 31 MATCH INFO Start date: 6 Aug 2022 18:30 Location: Liverpool Venue: Goodison Park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted July 31 Report Share Posted July 31 Jedva čekam utakmicu, ali nisam optimističan. Sigurno je da će Everton biti prgava ekipa kao i prošle sezone, i ako ne budemo koristili sve svoje prilike nećemo ih dobiti. Ali ako ih načmemo rano, možemo ih napuniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted July 31 Report Share Posted July 31 ma ovo se moze racunati komotno kao jos jedna predsezonska utakmica. nema nafake s lampardom. valjda ce to u evertonu brzo skontati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted July 31 Author Report Share Posted July 31 I ja jedva čekam meč. Konačno se vraća ozbiljan fudbal. Ovaj Everton je možda i najslabiji unazad nekoliko godina, izgubili su i Richarlisona, ali i prošle sezone su bili blago rečeno očajni pa ih nismo uspjeli dobiti u dvomeču. Nadam se da će Sterling biti na visini zadatka od prve minute. Mendy Chalobah Silva Koulibaly James Kante Kova Chilly Mount Havertz Sterling Stefan123 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted July 31 Report Share Posted July 31 Ma uzimamo ovo Prosle godine smo ih pustili da sacuvaju obraz i ne ispadnu, sad ce nam samo vratit i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 31 Report Share Posted July 31 Bilo bi lijepo da se sezona otvori sa tri boda, mada ni ja nisam nešto previše optimističan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 31 Report Share Posted July 31 Sto niste? Zbog predsezone? Everton jos nece dovesti sve igrace sto zele do ovog meca, imaju jos uvijek oslabljenu ekipu. Vjerujem u 3 boda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 31 Report Share Posted July 31 Lagana pobjeda od 2:0, 3:0. Samo ih pustiti da sami sebi zabiju 2 gola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emcomne Posted August 3 Report Share Posted August 3 Ja mislim da je vrijeme da ih dobijemo. Postava: Mendi, Silva, Kulibali, James , Cili, Kante, Kova, Rlc, Mount, Sterling, Haverc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 3 Report Share Posted August 3 2 hours ago, Emcomne said: Ja mislim da je vrijeme da ih dobijemo. Postava: Mendi, Silva, Kulibali, James , Cili, Kante, Kova, Rlc, Mount, Sterling, Haverc Mendi - Alonso - Silva - Kulibali - Azpi - Kante, Kova - Pass Master - Mount - Sterling - Haverc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 4 Report Share Posted August 4 Što se postave tiče očekujem da se krene sa tri stopera. Volio bih lično vidjeti opet malo Chalobaha, da vidimo ima li napredka, jer mu najviše fali stoperske inteligencije i iskustva. Mendy Chalobah Silva Koulibaly Reece Kante Kova Chilz Mount Kai Sterling Mada iskreno mislim da će Tuhica gurnuti Azpija i Alonsa od prve, borba je treba mu iskustva. Ne očekujem spektakl od utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 4 Report Share Posted August 4 Alonsa neće, to je novi igrač Barcelone. Zadnja linija ne može teoretski ni izgledati drukčije nego kako si naveo, ali volio bih da proba sa opcijom Azpi-Silva-Kouli, da desnog wing backa igra CHO, a lijevo naravno Chilwell. Mislim da je dobar protivnik za malo ofanzivniju postavku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 4 Report Share Posted August 4 28 minutes ago, reLo said: Alonsa neće, to je novi igrač Barcelone. Zadnja linija ne može teoretski ni izgledati drukčije nego kako si naveo, ali volio bih da proba sa opcijom Azpi-Silva-Kouli, da desnog wing backa igra CHO, a lijevo naravno Chilwell. Mislim da je dobar protivnik za malo ofanzivniju postavku. U tom slucaju bolje onda Jamesa umjesto Azpija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 4 Report Share Posted August 4 Vidjet cemo bas jel Tuchel u stanju neke ofanzivne varijante uigrati, a imao je citave pripreme. Kun Aguer0 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted August 4 Report Share Posted August 4 4 minutes ago, Wisey said: el Tuchel u stanju neke ofanzivne varijante uigrati, Wisey postao saljivdzija Pa mozda jedino ako igraci sami izmisle kakvu akciju ili dribling, we need strong defence and capt'n on the pić! reLo and Wisey 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 4 Report Share Posted August 4 Ne mogu zamisliti da ne bude postava Mendy, James, Azpilicueta, Silva, Koulibaly, Alonso, Jorginho, Kante, Mount, Havertz, Sterling iako bih ja više volio Kovačića i Chilwella. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 4 Report Share Posted August 4 Kako vidim vec se teren priprema s razlozima zasto "nedovoljno oporavljeni" Cilvel grije klupu Alonsu. ker and Kun Aguer0 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 5 Report Share Posted August 5 Naravno prica kako Kuki nije puno trenirao sa ekipom, Chilly b nedovoljno oporavljen, Emerson vjerovatno lijevi stoper, a beka igra Alonso koji je dogovoren u Barcu za tamo ponedjeljak ili tako nesto, pa odigra kao kurcina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 5 Report Share Posted August 5 Jel nas prenose na Arenasportu, valja se i na to navici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 5 Report Share Posted August 5 Prenose. Navodno će Cucurella odraditi samo jedan trening i sutra ga Tuchel odmah ubacuje u vatru. Tako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazlija Posted August 5 Report Share Posted August 5 Moramo naguzit ove, vidim niko nas ne drzi za ozbiljne konkurente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 5 Report Share Posted August 5 U ovoj ekipi nema ko zabiti gol, možda Tarkowski iz prekida. Ne igra im Calvert-Lewin, a udarna igla McNeil godinu dana bez gola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 5 Report Share Posted August 5 Nek te ne zacudi ako se odnekud pojavi Steven Naismith i zafulja neki gol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 5 Report Share Posted August 5 1 hour ago, Wisey said: Nek te ne zacudi ako se odnekud pojavi Steven Naismith i zafulja neki gol. Ili Denis Stacquarlursi ili kako se već zvao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 5 Report Share Posted August 5 Neka stave umrlog Andonea od prve i odmah znaš da će ga zabiti, tako to sa nama ide. Šta priča diablo, od čega Chilwell nije dovoljno spreman ? Pa nije brao maline u Arilju čitavo ljeto dan te jebo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts