Kun Aguer0 Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Date of birth/Age: Aug 10, 1995 (24) Place of birth: Algeria, Aïn Témouchent Citizenship: Algeria Height: 1,72 m Position: Left Winger Transfermarkt value: €10.50m Last update: Apr 8, 2020 Momak koji iza sebe ima dvije sjajne sezone u Brentfordu 2018/19 11 golova 17 asistencija 2019/02 17 golova 9 asistencija Povezuje se najviše sa nama te Lesterom i Arsenalom. Mišljenja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Iskreno nisam ga gledao viÅ¡e od 2 puta mislim. Ovo Å¡to sam upratio sa neta isjeÄke djeluje mi kao dobar igraÄ. InaÄe nisam baÅ¡ za to da iz championshipa dovodimo neke igraÄe za prvi tim, velika je to razlika. Dakako, ako je ovo zamjena za williana i ako će isti otići ako ovaj doÄ‘e, svakako sam za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 I ja sam gledao po netu i ovaj djeluje da je od Williana 30 puta opasniji. I kažu svi da je prerastao drugoligaÅ¡ki fudbal i to dobro. Å ta fali, ako nije skup probati ko ga jebe. Možda bolje uzeti njega pa onda pojaÄati odbranu nego bacati opet velike pare na napad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 13, 2020 Author Report Share Posted July 13, 2020 https://youtu.be/bRYQDPFhlUQ Svidja mi se što pored svih ovih driblinga i "skill moves" poteza momak imani ucinak. Dzaba sve ovo ukoliko tu nema golova i asistencija a njemu toga ne fali. Sto se samog transfera tice, siguran sam da će se morati sacekati i sam kraj Play offa u Championshipu da vidimo sta ce Brentford uraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Sto se samog transfera tice, siguran sam da će se morati sacekati i sam kraj Play offa u Championshipu da vidimo sta ce Brentford uraditi To će vjerovatno promijeniti samo iznos koji traže, ne vjerujem da mogu da ga zadrže Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 13, 2020 Author Report Share Posted July 13, 2020 To će vjerovatno promijeniti samo iznos koji traže, ne vjerujem da mogu da ga zadržeNema Å¡anse da će ostati. Ukoliko ispuse odlazi jer je prerastao ligu ukoliko dodju u Prem te pare bi im trebale da dovedu nekoliko igraÄa kako bi ostali u istom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Nema Å¡anse da će ostati. Ukoliko ispuse odlazi jer je prerastao ligu ukoliko dodju u Prem te pare bi im trebale da dovedu nekoliko igraÄa kako bi ostali u istom Pa nije bas da neće dobiti kes za plasman :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 13, 2020 Author Report Share Posted July 13, 2020 Pa nije bas da neće dobiti kes za plasman :DNe znam puno o klubu i upravi, kako posluju i koji su ciljevi. Jedino sto znam je da unazad par godina uvijek ocekuju taj plasman u Prem. Sve zavisi koliko para i iz kojih izvora su spremni uloziti. Moraju to odraditi pametno i sa dobrim pojacanjima. Inace ih ocekuje sudbina Bormuta i Huddersfielda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Treba on jos da rucka popare da bi stigo Viliana. Otprilike imaju slican ucinak s tim sto Vilian to ima u PL u a ovaj u cipripi ligi. Ja sam svakako da Wil ostane a ovog bih kaparisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Treba on jos da rucka popare da bi stigo Viliana. Otprilike imaju slican ucinak s tim sto Vilian to ima u PL u a ovaj u cipripi ligi. Ja sam svakako da Wil ostane a ovog bih kaparisao. Tako je u inat nama hejerima, Willian till the end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 13, 2020 Author Report Share Posted July 13, 2020 Ma Jorginha prodati, Azpi na klupu, Willian kapiten... na kraju sledece sezone dize tripletu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Tako je u inat nama hejerima, Willian till the end Nisam ja hejter, to govore brojke. Nas najbolji ocenjen igrac kao i jedan od bolje ocenjenih igraca u celoj ligi. A to sto mi mislimo da on treba da bude mesi pa da da 35 golova i 15 asistencija to je drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Neka on ide i bude najbolje ocijenjen gdje god, samo da ga ne gledam vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaro Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Nisam ja hejter, to govore brojke. Nas najbolji ocenjen igrac kao i jedan od bolje ocenjenih igraca u celoj ligi. A to sto mi mislimo da on treba da bude mesi pa da da 35 golova i 15 asistencija to je drugo. Pa nisam za tebe rekao, nego za nas. Mi otvoreno hejtamo Williana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 13, 2020 Report Share Posted July 13, 2020 Willian je igraÄ koji ima puno bolju statistiku u odnosu na ono koliko zaista doprinosi. Eto kad već poredimo: Willian - 9 golova i 7 asistencija Benrahma - 17 golova i 9 asistencija Obojica po 4 gola iz penala, nijedan promaÅ¡aj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
njuso21 Posted July 14, 2020 Report Share Posted July 14, 2020 Sa igracima iz nizih liga nikad ne znas. Ovaj djeluje dobar igrac, ima nenormalan skill, a to ja volim. Volim kada igrac pokusa protivnika budalom napraviti, volim kada u repertoaru nema samo jedan dribling u desno (willian), vec je raznovrstan, nepredvidljiv. Po ovim golovima, vidimo da ima i sut dobar, a i 17 postignutih golova s krila je dobar ucinak. Vrijeme je da se rijesimo Williana, a Benrahma mi se cini kao dobar potez s kojim bi ga zamjenili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 14, 2020 Author Report Share Posted July 14, 2020 Ne bih oÄekivao od njega da ovako levati odbrane u BPL jer ipak ogromna je to razlika, pola ovih stopera iz Championshipa su loÅ¡ije verzije sadaÅ¡njeg Phila Jagielke :D Ali kako god Äini se kao opasan igraÄ, zna i iz slobodnjaka zabiti tako da može zamijeniti Williana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 19, 2020 Author Report Share Posted July 19, 2020 Kako se usrao Brentford danas majko moja, bod im jebeni trebao protiv Stokea da dodju na 2. mjesto pred zadnje kolo i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 Imaju jos sanse, ali eto, mozda je i bolje da ne udju u PL, jer ga ne bi htjeli prodati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 19, 2020 Author Report Share Posted July 19, 2020 Ne vjerujem ja da bi bilo ne bi htjeli mada bi njemu Chelsea pokucao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
njuso21 Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 I on je slab bio, nista mu nije polazilo za nogom. Kao da su istroseni bili, nije bilo brzine eksplozivnosti, ni u jednom od njih. Sto se tice Benrahma, iako je bio slab jucer, opet vidis da je daleko iznad svih na terenu, da je prekucao i tim i ligu i da mora ici u vece nesto. Ja bih se usudio dovesti ga u Chelsea, umjesto Williana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Brentford ušao u finale play-offa, vjerovatno će protiv Fulhama igrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 29, 2020 Author Report Share Posted July 29, 2020 Upravo sam kontao u kojoj temi da pisem o tome. Iako Mitro igra za Fulham vise bi volio Cardiff u finalu. Mada svakako podrzavam Brentford Mada, sliÄno ko Norwich, ukoliko udju u PL bice im jebena prva sezona jer igraju bas dobar i otvoren fudbal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 29, 2020 Report Share Posted July 29, 2020 Nekako sam najviše želio Swansea da uđe, ovako mi je manje-više svejedno. Mislim da je ipak Fulham najkvalitetniji tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted July 29, 2020 Author Report Share Posted July 29, 2020 Ma Fulham i to ubjedljivo, najkvalitetniji i najskuplji. Mada, ko god da izbori promociju, opet od svih novajlija najvise oÄekujem od Leedsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts