Jump to content

EFL Cup - 1/16 Round - Chelsea vs Grimsby (H) [25. 09. @ 20:45h]


skaro

  

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Znaci koliko sam vidio, tu ce biti Reece James, CHO u prvoj. Na lijevom beku bi mogao zapoceti Maatsen. Isto tako u sastavu ce biti Guehi i Anjorin (koji ce dobiti novi ugovor), samo ne znam hoce li poceti. Kontam i zbog slike da ce Mitchy zapoceti kao napadac.

 

Bit ce fino opet vidjeti ove igrace iz drugog sastava.

 

Idemooo.

Link to comment
Share on other sites

Jel moguce da je neko profesionalni fudbaler a toliko se pati s loptom kao Zouma? Pa covjece kod mene na terminu ima ljudi mekse i spontanije odigravaju, ovaj jadnik svaki pas mora ko robot dati, da ne pricam o vodjenju lopte. Guehi fino igra, malo ima problema sa fizickim duelima ali jedna dobra posudba u Championship i to ce doci na svoje. Maatsen mjesto retarda Alonsa odmah od pocetka drugog, svakako nam je Emerson out mjesec dana pa moramo cuvati jednog beka. Batsuhayi van 16 metara pogubljen, nema covjek pregleda igre uopste. Barkley me nervira u pm, izigrava neku igracinu stalno a setka se po terenu. Sto je najgore, ima momak talenta u sebi al ocigledno je glup ko kurac. U onom jednom momentu Pulisic trci u prostor, majstorski se otvorio i ovaj tukac umjesto da mu gurne loptu u prostor on neke pete, stikle odigrava. Anjorin mjesto Pedra takodjer kad zabijemo jos jedan abd. Joj ljepote ovo vidjeti na terenu Guehi, Maatsen, James, Gilmour, Anjorin, Odoi Sjecate se kad je Mourinho ubacio Loftusa 7-8 minuta protiv Sportinga i govorio academy day?
Link to comment
Share on other sites

Treba biti objktivan i reci da je razlika u kvaliteti ogromna, to se i vidi, lijep rezultat na kraju. Rece James je strasan potencijal, definiotivno moze biti najbolji bek na svijetu samo ako bude redovno dobijao priliku, nema ispred sebe boljeg igraca kojeg bi ga kocio, grehota je drzati Azpilicuetu u prvom timu a ovakvog igraca na klupi.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je najbolja utakmcia kada pratm Chelsra. JAmes najbolji bek kojeg smo ikada imali. Batsuyi najveći reoar du istoiji od 10 zicera dva ubo. Mogli smo dobiiti 18 1. Lamaprd je čudo ovo je bila raspodija tek sada pogledah. Sljedeće godine smo prvaci engleske tj sljedeće sezone. Barkely fenomenalan, a dva puta je Lamps nadigao klopa

Link to comment
Share on other sites

Izbrišite mu post, crvenit će se kad odraste. Momcic odigrao prvu utakmicu za prvi tim protiv ekipe za koju niko od nas nije čuo a rijetki i na otoku, i on kaže da je najbolji bek kojeg smo ikad imali.
Nit je James najbolji bek kojeg smo ikada imali, niti je Mitcy najveći retard kojeg smo imali a tek ako je Barkley bio fenomenalan,.. ne znam kakve naočale i kakvu dioptriju imaš ali meni izgleda da to nije dobro.. :D

Razlika u kvaliteti ogromna. Pojedinci su pokazali da iako su mladi da se na njih može računati. Također, primjetio sam da kada su Pedro i Alonso izašli da smo zaigrali, bolje, brže, eksplozivnije, prodornije i opasnije.. Lampard je uradio pravu stvar. Veliki je ovo podstrek za svu djecu i cijelu akademiju CFC. Nadam se da će i ovi seniori pokazati sa kakvim žarom i voljom se treba igrati za klub. Svaka čast akademcima.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...