Jump to content

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)


chiba

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

9 golova u svim takmičenjima, svih 9 iz penala. Promašio je samo jedan penal za klub u sezoni i to se baš osramotio. Reprezentaciju je puno više ukopao nego klub. Četvrtu sezonu zaredom smo gledali isto od njega. Najveći dio vremena je dodavanje prvom do sebe ili nazad, a veoma mali procenat progresivna dodavanja. Jasno je da se to nikad neće promijeniti. Ostvario je klub sa njim mnoge uspjehe, ali bismo osvarili i više bez njega. Postoje igrači koji mogu raditi isto što i on + imaju dodatne kvalitete. Nadam se da se ovog ljeta rastajemo i da će na njegovo mjesto doći neko ko će dodavati više naprijed i ko neće usporavati napade. Novog izvođača penala želim u svakom slučaju.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
19 minutes ago, Whisper said:

Sad kad postoji mogucnost odlaska poceo da igra kako zna i kako treba. 

 

 

 

Ma igrao je dobro jer je imao hektar prostora i vremena sa loptom u nogama. Naravno ti takav tip utakmice nije uvijek garant da ce biti dobar a pogotovo protiv ekipa koji igraju jak presing. 
 

Meni je ok da Jorginho bude squad igrac, vise na klupi nego u prvoj postavi koji ce svojim iskustvom pomoci ekipi i povremenim ulaskom u igru.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 9/24/2018 at 6:52 PM, Wisey said:

Cuj dodam prvom do sebe, to mora da je neki debil izjavio.. ta nije Mikel

Momak je odlicno pojacanje, diktira tempo, odigrava brzo na prvu ili drugu, otvara uvijek prostor saigravima za pas i drugo rjesenje. Jedino je fizicki tanak, u duelu ga tresu ko slinu.

Ovdje dade cupavom levatu loptu za gol. Bolji napadac ovo daje i zavrsava tekmu za nas.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
 

 

Odem pročitati prve komentare kad je došao i nađem ovo. Čitam i ne vjerujem. Čak je i Wisey jedno vrijeme vjerovao u njega.

Link to comment
Share on other sites

On 5/2/2019 at 1:05 AM, Adi said:

Jorginho je majstor svog zanata, ali njegov zanat je dodavanje prvom do sebe, po mogućnosti dodavanje unazad. Vezni igraÄ, kojem je glavna karakteristika dodavanje, da odigra cijelu ligaÅ¡ku sezonu da ne zabilježi nijednu asistenciju nije normalno u sezoni u kojoj je 256 razliÄitih igraÄa u Premier ligi asistiralo za barem jedan gol svog tima, ukljuÄujući i golmana Edersona. Imali smo ranije igraÄa koji dodaje samo prvom do sebe, zvao se John Obi Mikel, ali nije bio izvikan kao fudbaler poput ovog. Mikel je uz to odraÄ‘ivao jako dobar defanzivan posao. Jorginho je prvo fiziÄki nespreman za igru u Engleskoj (Å¡to je iznenaÄ‘ujuće jer je igrao u Italiji), a onda i defanzivno najloÅ¡iji od svih 11 na terenu, a igra na najosjetljivijoj poziciji i spor je. Ima dosta boljih igraÄa u ligi od njega. Iz kluba će da ode isti dan kad i Sarri.

 

Prvi dan kad sam se registrovao na forum ostavio sam ovaj komentar. Teško je čitati jer su č, ć, š, ž i đ zamijenjeni ovim simbolima.

Link to comment
Share on other sites

On 7/12/2018 at 4:44 PM, Kun Aguer0 said:

Dobrodosao, mislim da ce biti solidno pojacnje, tu u sredini ocekujem jos Golovina i to bi bilo dovoljno, uz to da RLC dobije sansu.

 

U napadu, Eden te jedan od ova tri spica bi morao odgovarati jebem mu, te se najvise treba bazirati na dovođenje desnog krila te možda desnog beka

Dobro je nisam ga okitio puno na prvom postu, samo solidno i nista vise 

Link to comment
Share on other sites

  • diablo_bih changed the title to Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...