Jump to content

FA Cup Final - Chelsea vs Manchester United


Zemo

Recommended Posts

Ideeemooo, oba tima u svojih 16 da stoje, i nabijaj na Girouda i Lukakua :D

 

Zajebanciju na stranu, treba napasti, ovi sto nemaju odbranu, nemaju ni muda napasti, to se mora iskoristiti. Sad nas samo moze zajebati suzdrzanost, i neki respekt, jer unitedu se ne treba davati respekt nikakav.

Link to comment
Share on other sites

nikad uvjereniji u poraz. Nit ce nam ovaj kup promijeniti sezonu niti ista, vise bih volio vidjeti neku dobru igru, hrabru pa da izgubimo.. Naravno ne bi bilo lose uzet teofej, al da ce to popravit katastrofalnu sezonu, za mene apsolutno ne
Link to comment
Share on other sites

Sa Conteovom kurcoboljom koju je preneo na čitav tim očekujem poraz i to onaj Mourinhovski..mada koliko su naši sterilni Mourinho će imati lagan posao. Mislim da ni neću utakmicu gledati, ne mogu žabara da podnesem organski, čak šta više povraća mi se od njega.

Ajde Conte zakucaj i zadnji ekser u kovčeg i da sahranimo ovu sezonu kako dolikuje, verujem da ti nije to problem.
Link to comment
Share on other sites

Ipak u Conteu ima materijala, nije se ofucao kao Mourinho. Apsolutno je taktički nadmudrio Smorinja. Donekle se iskupio za sve promašaje tokom sezone, ali ipak mu se treba zahvaliti i ići dalje.
Link to comment
Share on other sites

Joj tekme i katastrofa.. Na kraju Conte uzeo Mourinha na Mourinhov nacin, koja ironija.

 

Inace nasi odigrali 30-ak minuta, taman do prvog gola, iza toga je sve bilo povlacenje i defanziva ko u Mourinhovom drugom mandatu. Al hajd nismo odavno ovaj trofej uzeli, a meni je i drag FA kup tako da odlicno. Ipak ova losa sezona zavrsi na fin nacin, malo smo se i ispravili za proslosezonsko finale.

 

Nadam se da ce Uprava sad uraditi dobar posao u ovom periodu pa da ponovo dogodine i ekipa bude bolja, a i da novi trener unese novine u igru.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...