Bari Posted December 22, 2016 Report Share Posted December 22, 2016 Pa ako ce ga dovest i stavit na krilo, stvarno niko nije normalan onda. Dovest onda Mahreza i uz to ustedit 20-30 mil sigurno Da ali s njim u ekipi možeÅ¡ tokom utakmice lagano preći na drugu formaciju imaÅ¡ dodatnu kvalitetu jer može odliÄno odigrati i na poziciji "desetke" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Otpada i ovaj, sluzbeno u Bayern Munchenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted July 11, 2017 Author Report Share Posted July 11, 2017 Kako Bayern to radi u tišini. Nama slijedi kataklizma naredne sezone. Emenalo nasbje uništio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Transfer skoro realiziran. IDEMO! završen..prebaciti ga u temu prvi tim,,,al na bayern balkan hohoho ajmo sada po još koji skoro transfer, za sada samo kabaljerito koji mi se zgadio gledajući ga kako cirkusira u guardiolinoj taktici i rudiger pijani noj trapavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Bayern pokupi dva dobra veznjaka a da nisu ni ustali a mi se kao povezivali sa tim igraÄima joÅ¡ od januara, februara... Llorente je izgleda nas maksimum iako je nas igraca sa klupe barem tri puta bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 10 miliona za dvogodisnju posudbu, nakon toga otkup za 35 miliona. Malo je reci da su razvalili ovim transferom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Pa i desetak miliona ce otici na dvogodisnju platu sigurno, jer nisu ovi iz Reala bas toliki idioti da ga placaju, bar ne u celosti kad im je u interesu prodaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Pa sta treba da mu Real placa platu? I ako bude tako to ce sve ici do 50 miliona, dobiti ovakvog igraca za te pare je smijesno, mi smo Wiliana i Batsuaiya platili po 40 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Pa i desetak miliona ce otici na dvogodisnju platu sigurno, jer nisu ovi iz Reala bas toliki idioti da ga placaju, bar ne u celosti kad im je u interesu prodaja... Sto je najsmjesnije, procitao sam da Real placa platu Jamesu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts