Zemo Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Kup Amerike se ove godine igra u Chileu. Na takmicenju je ukupno 12 ekipa podjeljenih u 3 grupe. Grupa A: Chile Mexico Bolivia Ekvador Grupa B: Urugvay Argentina Paragvay Jamaica Grupa C: Brazil Columbia Peru Venecuela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Glupo je ovo tri grupe, bolje sest grupa. Ovako je totalno neozbiljno takmicenje. Ocekujen Venecuela da iznenadi, takodje i Jamajka u svojoj grupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Navijat cu za Brazil zbog nasih igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Navijacu za Kolumbiju zbog nasih igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ovo takmicenje sa 3 grupe je formirano tako da ekipa moze osvojiti ovo prvenstvo bez ijedne pobjede.Toliko o ozbiljnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ma ovo je Å¡ega takmiÄenje al bude dobrih poteza, ipak su to Južnoamerikanci a nije neki ogroman prestiž u pitanju kao na SP tako da se igra sa dosta vica i bez puno taktiÄke odgovornosti. Barem nije ko mrtvi AfriÄki Kup Nacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Navijacu za Kolumbiju zbog nasih igraca. Bolje za Brazil, vise igraca je nasih a iz Kolumbije samo Cuardado i nadam se Falcao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ne kapiram sta Brazil izigrava sa nekim nedokazanim ili propalim igracima. Ima sigurno 4-5 igraca koji nisu pozvani a mogu lagano da igraju prvu postavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Navijam za chile zbog najboljeg igraca PL-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted June 14, 2015 Author Report Share Posted June 14, 2015 Kakav mi tiket obori Kolumbija, nezna se ko je sebicniji u ekipi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Navijam za ÄŒile/Argentinu jer nema naÅ¡ih igraÄa :D Za Brazil bih mogao da navijam samo ako Kosta igra za njih, al ih nikad nisam gotivio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 I ja za Chile navijam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Ocekujen Venecuela da iznenadi, takodje i Jamajka u svojoj grupi. Doktor pogodio, sad jos Jamajka da karne nekog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheDerer Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 I ja sam za ÄŒile, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MASKO Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 da se zovu Čili i ja bi navio za njih, vako ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Brazil i Kolumbija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Navijam da Brazil i Kolumbija ispuše što prije, ostalo me ne interesuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l'ennemi public n° 1 Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Napred Mexico! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ivanovic22 Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 http://mondo.rs/a804359/Sport/Fudbal/Voditeljka-se-skinula.html NAPOKON UZBUDJENJA NA KOPA AMERICI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=17&nav_id=1005496 https://www.youtube.com/watch?v=OZmq0QCzMxs Gol kojim je Paragvaj pobedio Jamajku. Jedini gol postigao je Benites u 36. minutu tako Å¡to ga je golman Jamajke Ker napucao. Ker je pokuÅ¡ao da u stiglu Manuela Nojera istrÄavanjem spreÄi napad Paragvaja, ali nije imao sreće... E moj Kerdilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=17&nav_id=1005496 [youtube video] Gol kojim je Paragvaj pobedio Jamajku. Jedini gol postigao je Benites u 36. minutu tako Å¡to ga je golman Jamajke Ker napucao. Ker je pokuÅ¡ao da u stiglu Manuela Nojera istrÄavanjem spreÄi napad Paragvaja, ali nije imao sreće... E moj Kerdilo. AHAHAHAHAHAHA kakav si ti huligan Igore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 AHAHAHAHAHAHA kakav si ti huligan Igore Ja sam ti Igal. Kolumbija nakon 24 godine pobedio Brazil, jedini gol postigao je Muriljo. :D Falkao niÅ¡ta nije uradio opet (imao jedan traljav Å¡ut van kaznenog, zabio se par puta u protivnike dok je driblao), Kuadrado onako, imao je nekoliko ok Å¡uteva, ali i u reprezentaciji mnogo lako gubi duele, i to Filipe Luis mu priÄ‘e na pola metra, ovaj padne. Vilijan nevidljiv bio, zamenio ga Dunga u drugom poluvremenu. Na kraju utakmice feget Nejmar je napucao loptom igraÄa Kolumbije koji je skoÄio da proslavi pobedu, Bacca ga je onda žustro odgurnuo i obojica su dobili po crveni. :D Cirkus. https://twitter.com/keivinCardona/status/611356958189297664 Svi ovo kaÄe i dele, a nigde joÅ¡ nema Nejmarov ispad. :D https://twitter.com/mesmerizinglulu/status/611355537289146368 AL GLEDAJTE KAKO GA UŽURBANO GURAJU U SVLAÄŒIONICU DA SUDIJA NE STIGNE DA MU DA CRVENI LOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Kopa Amerika je završena za Nejmara, dobio je 4 utakmice suspenzije! https://twitter.com/LaZy__Kid/status/611359199558246400 Evo one situacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Brazil bez njega je gori od nas bez Hazarda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Kopa Amerika je tako zavrÅ¡ena i za Brazil jer bez njega hrpa precijenjenih poluigraÄa ne može maketi. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts