hamco Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Nije, trebao je da stane na loptu i odigrava neke duple pasove i sl., a ne da pokuÅ¡ava pretrÄat igraÄa koji je 5 metara u prednosti. Upravo na tom pokuÅ¡aju se vidjelo koliko je pun sebe i misli da je najbolji na terenu, a u stvari Äisti prosjek. U tome i jest poenta.Ima muda dijete za razliku od nekih.Jos prva utakmica pa zeljan dokazivanja,zato je mozda i pokusavao sve to.Ne kazem ja da je spreman u boj vec sada,ali je talenat.Veliki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden Hazard(10) Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Ovaj je rodjen za PL ima snagu i oran je za trku sto je osnova da uspe u PL,ovo je veliki talenat nsu slucajno njega zeleli Barsa i Junajted pored Celzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Ma trola Mourinho Traorea i Kenedya, obojica lete na posudbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 I Kenediju i Traoreu bi ovo bila prva sezona u PL. Kada bi postoja la mogucnost da odigraju 20ak utakmica u takmicenju, u kontinuitetu, to bi im znacilo puno vise od samog treninga i minuta u kupovima kod Murinja. I Italiji, pa i Spaniji je sasvim normalno da manji, slabiji klubovi razigravaju talente koje ovi bogatiji dovode, ali ne mogu da im pruze pravu sansu. Dok u Engleskoj, i najslabiji timovi finansijski mnogo bolje stoje od svojih parnjaka u ranije navedenim ligama, i prevasshodno gledaju da guraju igrace koje su oni sami "proizveli" ili doveli, zbog, naravno, dugorocne koristi, nego da pomazu velikima. Ako je mogua ozbiljna pozajmica u PL klub, barem za jednog od njih dvojice, tu sansu treba iskoristiti. u suprotnom, ili francuska liga, da fizicki sazre, ili neka respektabilna minutaza u Celsiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Pa vidi, ako se gurne Willian na 10ku, gde je i igrao najbolje, on i Oscar igraju tu poziciji, to je reseno. Za desno krilo imamo.Traorea i Kennedya, Moses je zamena Edenu i po potrebi desno krilo i sve je reseno. Umesto da sepamo sa desnim krilom guseci Williana ili Oscara, probamo sa klincima i mlada 2 igraca stavimo da dele poziciju. Bem li ga, jedino mi to pada na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Ma de grena budi ozbiljan,kao da bi se Murinjo u to upustio :D Prije ce mu Azpi igrati desno krilo nego Kenedy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Mozda se Mou promenio, vidis i sam da nije sav svoj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Grena gdje vidiš Cuadrada, prodan ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Meni i vise nego solidan debi. https://www.youtube.com/watch?v=HaLR0vWkfqw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Mene je kupio ovim na 1:03 al zbilja mi nije jasno šta je on tražio u odbrani :D ^:)^ ^:)^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Das ist Walter Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Chelsea boss Jose Mourinho is confident of getting a work permit approved for new striker Kenedy. The young man sis very highly-rated in the game and Mourinho has admitted that a work permit is close. The quote him as saying: “We have conditions to get him a work permit because we want him. “We don’t want him to go out on loan, I think we have what the rules demand to get him a permit.†Kenedy required permission from his Brazilian club Fluminense to play in the game as he has not yet been formally signed but seems to have done enough to convince Mourinho. - Ali ovo je važno! It is unclear how he could qualify for a work permit as normally players need to have represented their national team at senior level to qualify and Kenedy has only played for Brazil's Under 17 and Under 20 team. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 U po prelaznog roka nama je u podforumu "Transferi i glasine" najaktuelnija tema igraÄa koji zapravo već igra kod nas. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 ima ono pravilo u fazonu ako je veliki talenat i ako bi to doprinelo kvalitetu same lige onda može da dobije dozvolu samo što to onda ide na neki komitet il šta je već,pa ti sad vidi kako bi oni to ocenili What happens if a player has not been granted a work permit? If a football player does not fulfil the above criteria and has his application for a work permit turned down there is the possibility for a club to appeal the decision. This appeal will be heard by an independent panel and it will be the job of the panel to assess the following things: To consider whether the player is of the highest calibre To consider whether the player is able to contribute significantly to the development of the game at the top level in the UK It is often the case that when clubs sign young players who have not had the opportunity to play for their national side due to their age the work permit will be granted due to the ability and potential shown by that player in their fledgling career. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Možda imamo svog Äovjeka tamo, Äim je i Traore glat dobio radnu dozvolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden Hazard(10) Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Dobice sigurno radnu dozvolu cim je Murinjo optimistican... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 pa nemam pojma,znam da ga kad je stigo,imao je malo utakmica za repku a sad vidim na vikipediji piÅ¡e 24 tekme a kolko sam skontao gleda se kolko je igraÄ igrao u poslednje dve godine od dana kad je podneta prijava plus ta zemlja mora da bude 70 ili bolje rangirana na FIFA listi a burkina faso je sad 72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Donekle se Slazem sa reLomirom momak me nije toliko impresionirao kao vas.Isto tako je donekle izgorio u zelji, radio je neke nepromisljene poteze, zakucavao se u protivnika, driblao kad je trebalo dodati I slicno... Ali vidi se da Mali ima ogromnog talenta, da ima muda , da moze biti pun pogodak ove sezone u PL. Sretno držim mu fige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Grena gdje vidiš Cuadrada, prodan ili? Znao sam da fali jedan. Sto da ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CFC1905 Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Kennedy je imao nepromiÅ¡ljenih poteza kao Å¡to kažu Bari i reLudin, ali ovo mu je debi i to je normalno, plus predsezona. Mogao bi nam biti od koristi na desnom krilu. :D I kao Å¡to chiba reÄe, kupio me je onom intervencijom u obrani. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted July 30, 2015 Author Report Share Posted July 30, 2015 Donekle se Slazem sa reLomirom momak me nije toliko impresionirao kao vas.Isto tako je donekle izgorio u zelji, radio je neke nepromisljene poteze, zakucavao se u protivnika, driblao kad je trebalo dodati I slicno... Ali vidi se da Mali ima ogromnog talenta, da ima muda , da moze biti pun pogodak ove sezone u PL. Sretno držim mu fige Ccc, Å¡to prekrsti reLu? On nije reLomir, on je naÅ¡ reLudin. Da je reLomir Ävarke bi naruÄivao od Kaloude. Å alu na stranu. Pogledao sam Kenedyja kako igra (Kenedy je, a ne Kennedy dragi CFC1905). Vidio sam te isjeÄke iz utakmice protiv Barce. Å ta reći nego velemajstor. Može biti bolji od Robbena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Je li moguce da nije sarkazam, i da si ti za jednog brazilca rekao da valja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted July 30, 2015 Author Report Share Posted July 30, 2015 Je li moguce da nije sarkazam, i da si ti za jednog brazilca rekao da valja :D Ma trollam buahahahaha. Šalim se, ne trollam. E haj ti sad znaj jel se zajebajem ili ne. Možeš li? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Ne znaš ni ti jel se zajebavaš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Ma svi mogu u prvi tim haman. Rlc, traore, kenedy. Dok za oscara jednog nema mjesta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Sad Äitam za Kenedija da je Barsa baÅ¡ bila zagrejana za njega i da su imali pravo preÄe kupovine,medjutim u tekstu koji su na SW izbacili je to dosta Å¡turo opisano i mene zapravo buni to kako smo mi doÅ¡li uopÅ¡te do njega jer je Barsa platila već 200.000 da prva stane u red,piÅ¡e samo na kraju je transfer ban odradio svoje kao i izdaÅ¡na ponuda ÄŒelzija,te je igraÄ na kraju potpisao za nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts