Jump to content

Danilo Pantic(MOL Fehervar)


Kalouda

Recommended Posts

  • Postova 80
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

Jel on uopšte igra ove sezone za prvi tim Partizana?
 

Mislim, ako se spominje njegov transfer u Chelsea onda je valjda logično da igra značajnu ulogu u Partizanu..

 

Pantic je odstrajen iz prvog tima Partizana i sa spiska oladinske reprezentacije. Sve to kao odgovor na to jer nije prihvatio da produzi ugovor s Partizanom. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

14347929415700.JPG

Trebo biti kapiten ove ekipe što je osvojila World Cup, ali ostao kući i gledao na TVu.
 

Mnogo sam ponosan na ove momke, hvala im za sve lepe trenutke i sve golove koje smo zajedno proslavljali. Mnogo vremena sam proveo sa vama i znam koliko je truda uloženo, mnogio sam srećan zbog ovog velikog uspegha“, napisao je na Instagramu Pantić, koji je odlukom Fudbalskog saveza Srbije suspendovan i nije bio u prilici da se stavi na raspolaganje selektoru Veljku Paunoviću iako je bio član ove generacije.

Vezni fudbaler je do skora bio član Partizana, koji ga zbog odbijanja da produži ugovor vratio iz provg tima u omladince, posle čega je usledila reakcija FSS, pa je talentovaniPantić propustio takmičenje na Novom Zelandu.
„Nije mi lako, mnogo sam razočaran, ubilo me je sve ovo vreme nemira i glupih stvari, ne mogu da opišem kako se trenutno osećam. Svi smo sanjali isto, ostvarilo se, ali ja nisam deo toga. Ja nisam deo ovog završnog čina, završnog gola, mnogo me boli“.

Danilo Pantić je u izajvi za Sportski žurnal pre nekoliko dana poručio da je u obavezi da se 1. jula javi na prozivku ÄŒelsija, meÄ‘utim, očigledno je emotivno rastrzan izmeÄ‘u puta za London i uspeha omladinske reprezentacije.
„Sve me boli, nadam se da će me proći sve ovo i da ću se vratiti i biti onaj stari. Da ću se ponovo radovati sa vama i deliti dobre i loše stvari. Uvek uz vas“, napomenuo je na krajuPantić.

Link to comment
Share on other sites

Guest ivanovic22

Pa nije savez kriv jbt, ne mogu oni odlucivat sta ce klubovi i menadzeri radit. Sad svi pricaju kako Srbija treba zadrzat onu generaciju u Srbiji, a Terzic izlazi u javnost sa izjavom :" Sad je pravo vrijeme da prodamo Rajkovica " - Partizan prodao Zivkovica jos davno, sta moze tu FSS, Tole nije mogao da suspenduje Terzica, a kamoli da im zabrani trgovinu ljudima.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pa valjda da smo ga kupili mi i posle toga pozajmili,to bi bilo na of. sajtu,nije mi nista jasno, jedino znam da cemo zbog ovog muljanja zavrsit na kraju sa suspenzijom za transfere

Nije kupljen već mu je istekao ugovor s Partizanom.

Objavljen na službenom sajtu vjerovatno nije jer se ne radi o nekom wao transferu, kao što se ne objavljuje ni kad oni mladići potpišu profesionalne ugovore tj. to možeš samo na twitteru naći na njihovim profilima.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • Whisper changed the title to Danilo Pantic(MOL Fehervar)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...