brigidi bauns Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 Zao mi Luke Magica za ispusteno olimpijsko finale al ako nista barem je usao u istoriju za tripl dabl ucinke u polufinalnim utakmicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Sad kad se vratio Zeljko možda i pogledam neku utakmicu. Ali da je više taj osećaj nije, evo gledao sam u petak Zvezdu i navijao za njih protiv CSKA, na drugu stranu, Liverpul, Junajted, da igraju protiv bilo koga osim možda protiv Barse ili Bajerna, navijao bih protiv njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emcomne Posted June 7 Report Share Posted June 7 Osvojila Zvezda Abu. Zao mi Partizana iako navijam za Buducnost drazi mi je Partizan zbog Zeljka. Uglavnom kosarka u drugom planu, divljanje, gadjanje sudija, vrijedjanje i.t.d kao i svake god. Nzm hocu li vise gledat uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted June 7 Report Share Posted June 7 Ma ne vrijedi gledati bilo sta gdje igraju nasi klubovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted June 7 Report Share Posted June 7 Meni je bas drago sto su dobili po usima i sa Zeljkom, niko im ne moze pomoci. Mada generalno nasi klubovi su puno bolji u kosarci nego u fudbalu i u Evropi su na nekom zadovoljavajucem nivou. Ne moze se vise od toga ni ocekivati ipak su to klubovi sa manjeg/siromasnijeg podrucja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted June 8 Report Share Posted June 8 18 hours ago, ker said: Meni je bas drago sto su dobili po usima i sa Zeljkom, niko im ne moze pomoci. Mada generalno nasi klubovi su puno bolji u kosarci nego u fudbalu i u Evropi su na nekom zadovoljavajucem nivou. Ne moze se vise od toga ni ocekivati ipak su to klubovi sa manjeg/siromasnijeg podrucja. Mogao bi ja tebi pičku polupati, sa i bez Zeljka Nisam vala pratio samo onako krajnji rezultat, nemam vremena za to, ni NBA ove sezone nisam pogledao ni jednu tekmu. U stvati jesam dvije čini mi se i to je to ker 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted June 8 Report Share Posted June 8 Liga je kvalitetna, barem ovih 5-6 najjacih klubova, ali sve mimo igre na parketu je dno dna. Zivot ti se zgadi, ali opet upalis i gledas. Nakon sto je malo stao na noge KSBiH se raspao. Sljedeci korak je da zatvorimo sve bazene da unistimo i plivanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted June 8 Report Share Posted June 8 Majstorica je stvarno bila kvalitetna, steta sto svi pisu o desavanjima van terena. Nisu to zasluzili ni jedni ni drugi jer je bas bila dobra i kvalitetna utakmica, bez nekih trzavica, prljavih poteza... cista kosarka. Tribine su druga prica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted June 8 Report Share Posted June 8 Upravo to, u medijima si samo mogao vidjeti kako se pisalo o sukobima na tribinama, psovanju majke sudijama i igračima. Niko da spomene kako je finale bilo uzbudljivo u smislu da je Partizan od 2:0 došao do 2:2 i da se nije znalo ko uzima titulu do zadnje minute... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted June 9 Report Share Posted June 9 Panter i Lesor su igrali u Srbiji vec. Znaju kakva je situacija s navijacima, da su stoka poremecena i opet su se dali isprovocirati. Igrali za Zvezdu, sad za Partizan, i mislili da ce proci bez prozivki sa tribina. Ne opravdavam ali morali su znati bolje. Najskoriji primer, Kori Volden je direktno iz Partizana u Zvezdu dosao, grobari mu sve po spisku na svakom derbiju, a covek podneo to gospodski, a ova dva majmuna se vataju za muda, pokazuju srednjaka, ulecu na tribine da se biju s "navijacima"... Sudije sviraju za onoga ko ponudi vise, i to providno i bez srama.... Drzava moze, ali nikada nece da resi problem "navijackih grupa" jer su vodje istih na platnim spiskovima politicara. A sto se sudija tice, kazni, suspenduj, udalji iz takmicenja i cao djaci. reLo and Kun Aguer0 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted June 9 Report Share Posted June 9 Sudije sude za onog ko je domaćin kako bi mogli živi da napuste dvoranu. To je liga u kojoj nikad gost nije pobijedio u play-offu. reLo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts