Jump to content

BT14

Član foruma
  • Posts

    2,995
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 

Profile Information

  • Spol
    Male

Lokacija

  • Lokacija
    Nepoznata

Recent Profile Visitors

1,176 profile views
  1. Ma kakav Desailly, naš Suge Knight, gangsta wakanda forever, pas majku crnačku glupu.
  2. Znaš šta mi je najjače , Noni kad mu je Tarkowski izbio loptu leži na travi glumi da je povrijeđen, kad je skonto da je penal odmah se diže i uzima loptu hahah.
  3. BT14

    #42 Alfie Gilchrist

    Nemam njemu šta zamjeriti, baš je mlad,neiskusan. Svaka čast na golu, ali jako gorak ukus imam samo zato što će poketino opet sa njim prerano zatvarati tekme.
  4. Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.
  5. Berač pamuka, mamu ti jebem smrdljivu.
  6. Ma on i madueke su htjeli da izvedu, hoće statistiku da nabiju govna sebična, crna, smrdljiva.
  7. Neprofesionalan lik, igra kad se njemu kurac digne.
  8. Ko da Vardija ima na svakom koraku.. Osimhen puno bolja opcija, preplatit ćemo ga sigurno, ali bar znaš šta dobijaš.
  9. Watkins i Gyokeres imaju 22 23 godine, koliko već, Toney ima 28 godine, 6-7 godina proveo u Championshipu i sad bi nas trebao predvoditi u borbi za PL:
  10. Ma jedna dobra sezona, 28 godina i iskustvo jedino u nižim rangovima.
  11. Overrated igrač, sirovina dala petnestak golova i to je to, mogli smo onda i po Solankea.
  12. Ma kakve analize, nemaš ovog šta analizirati. Isto kad slušaš naše političare, nema ništa pametno reći, nema mudrosti, nema znanja,nema ničega sem gluposti u njegovom izlaganju. Radije slušaj podcast sa macom diskrecijom i onom sa pinka Jovanom il kako se već zove.
  13. Napuši se đoke levatu, frajer mu iz mrtvog ugla daje gol u bliži ugao.
  14. Treba ga poslat na polja pamuka, protiv Uniteda htio uzeti Palmeru drugi penal, kad mu nisu dali naljutio se ko dijete malo. Jučer karina kao i obično, golom samo malo popravio utisak i to je to.
  15. Žao mi ga je, jer je trener malouman. Onakve greške se prave kad su igrači neuigrani, imao je sličnu grešku i protiv Wolvesa. Vidimo na trenutke kako lijepo izgleda igra kad se pri protivničkom pritisku ne vrati lopta odmah golmanu i toga treba više da bude. Nažalost on je zasro s tom loptom Badiashileu koji ju je već vidio kod golmana i to će njemu svi da pripisuju, a po meni je trener kriv. Ovi igrači koji su dovedeni, su dovedeni da igraju lijep fudbal uprkos protivničkoj taktici, ali majmun ih očigledno uči da vraćaju golmanu na ispucavanje ili da bjeze s loptom naokolo. I onda vidimo kako u jednom trenutku Gusto ima loptu pa ona završi na drugoj strani kod Cucurelle il kod Mudryka koji dođe na 40 metara od našeg gola.
×
×
  • Create New...