Jump to content

hamco

Član foruma
  • Posts

    8,572
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    16.50 USD 

Everything posted by hamco

  1. Samo zamisljam kako bi BT14 to hladno rijesio, ili kun.
  2. Jackson je igracina, s vremenom i iskustvom ce biti samo jos bolji. Zivi bili pa vidjeli.
  3. Mauricio Pochettino says he told the squad post-match Cole Palmer is now the official penalty taker. "It's a shame. I told the players [in the dressing room] we can't behave in this way. I told them this is the last time I will accept this type of behaviour. This is not a joke. It's impossible after a performance like this to see this type of behaviour. If we want to be a great team, fighting for big things, we need to think more in a collective way. I made clear to them, and now through the media, and I say to our fans, Cole Palmer is the penalty taker. And it's now his choice if he wants to give the ball to another player."
  4. @Adi ja mislim da bi bilo pametno staviti nogu na kocnicu, ipak igramo za vikend sa Cityem. Cak bih izveo udarnu snagu i uveo Chukwuameku, Casadeia, Washingtona.
  5. Nama su ovakve ekipe tezi protivnici od nekih napadackih ekipa punih talenata. Kad se treba pobiti, dati 110%, udarati, uljetati klizeci, sprintati, gurati se u prekidima, tu nase pickice padaju ispit. Iskreno, ne ocekujem da cemo pobjediti, ova ekipa Evertona predvodjena Dychom je sve ono sto nam ne godi. Isto brendford, doslovno identicna ekipa.
  6. Deff najtalentovaniji od svih ali je sklon povredama. Kakvi smo baksuzi, ne bi ga pola godine bilo.
  7. Realno diablo je prvi izjavio da ne mora znaciti da je dogovorio sa Liverpulom.
  8. Official: Premier League clubs unanimously agreed to the introduction of Semi-Automated Offside Technology. The new system will be used for the first time in the Premier League next season.
  9. Ali zaista vise nije bitno ni jel De Zerbi, daj samo da ova trenutna neznalica ode.
  10. De Zerbi je meni licno najveca zelja. Previse su ljudi kriticni prema njemu ove sezone a ima ogroman broj povreda i mnogo slabiju ekipu nego prosle godine. Cak i ove sezone je u top 10 a ima igracki slabiju ekipu cak i od jednog Palaca. Njegov stil fudbala bi ovoj ekipi najvise godio. Pogledajte malo njegove meceve iz prosle sezone kada su mu igrali i Caicedo, Mac Alister, Trossard. Pa Brighton je hladno dero redom Arsenal, Liverpul, Chelsea, United pa cak je i od Citya u polju bio bolja ekipa. Dovoljno je samo da pogledate rezultate i statistiku protiv tih ekipa prosle sezone, i jasno ce vam biti. Ali da.... ipak je to ostavstina Pottera, zaboravio sam. Ja se zaista ne salim, smatram da je De Zerbi vrhunski trener i da je po njega najbolje da ode iz Brightona a to ce skoro sam pa siguran biti ovo ljeto. Da li ce to biti Barcelona, Bayern, United ili Chelsea, ne znam ali ce sigurno otici u bolji klub i tu ce se zapravo pokazati kakav je trener.
  11. Daj de zerbija da kidamo. A da izgubimo od Ipswitcha sa ovim timom nema sanse. Nije isto brighton voditi i chelsea, niti jenisti kvalitet.
  12. Ali Maduekeu nije lako sekunde igrati sam po strani jer nemas beka, Disasi nije presa centar i logicno da ce dvojica igraca zaustaviti Maduekea bez problema. Dok ga jedan cuva blizu, drugi pokriva iza prostor, znaci doslovno ne moze 1 na 2. Cim je dobio malo prostora odmah je stvorio priliku za sut i gol. Na kraju krajeva, vise necu ni jednog igraca kriviti dok ne otjeramo Pochetina i dok ne dodje novi trener sa jasno definisanim sistemom koji ce pomoci ovim igracima i olaksati im posao. Galagheru, Caicedu, Mudryku, Maduekeu i svima drugima zelim upititi izvinjenje jer sam ih kritikovao. Sve vam je oprosteno i necu vise uputiti ni zrno kritike dok nam Pochetino bude trener.
  13. Ako je bolji od Sancheza ne znaci da ne moramo naci novog boljeg golmana. Petrovic je sasvim dobar backup golman. Neka ga u ekipi da uleti povremeno, ali mi moramo naci golmana koji je mnogo bolji od njega.
  14. Evo apsolutno identicna situacija trenera koji misle da je ekipa losa i da nije do njih. Samo nakon 5 mjeseci, ta ista ekipa je osvojila CL i to bas dominantno. Ovo je dokaz da trener ili ne zna sta radi pa misli da nije do njega, ili pravi sebi alibi za lose rezultate u slucaju otkaza.
  15. Veoma dobro receno keru, potpisujem sve. Vise nema veze jel vodio PSG, kako se zove ili koje je boje koze, zelio sam da uspije i da budemo sto je moguce bolji. Medjutim... Nije vise to samo ni taktika mada i ona je trebala biti bolja nakon 9 mjeseci, ja zaista najiskrenije mislim da je covjek spustio ljestvicu toliko nisko da i igraci poprimaju taj mentalitet. Svaka izjava poslije meca je srozavanje imena kluba, postavljeni cilj je prenizak i za ekipe kao sto su Fulham ili Crystal Palace, a ne Chelsea. Juce je posle Shefilda rekao da je ovo proces o 3-5 godina...jel on normalan ili se zajebava sa navijacima? Takodjer odnos sa navijacima je upitan, energija tokom meceva gdje samo sjedi i nista ne poduzima, izmjene i selekcija igraca tokom utakmice... Evo pokusavam i jedan primjer dobrog sto je uradio naci, i ne polazi mi od ruke. Na sve to kad dodas da je i takticki lose poslozena ekipa, ne vidim po cemu produzavati saradnju sa njim. Podhitno treba naci novog trenera, nebitno vise jel to RDZ, Amorim pa na kraju i Mourinho. Svi su bolji od njega, neko takticki, neko energijom, neko samo pojavom svojom i autoritetom. Apsolutno sam za otkaz Pochetina, da osvojimo FA kup, da zavrsimo 6 sa svim pobjedama do kraja, mislim da necu promjeniti svoje misljenje. Mora se doslovno nesto nevjerovatno i krajnje nemoguce desiti da mi promjeni misljenje u ovih 2 mjeseca do kraja sezone.
  16. Al kako ga nije sramota, kako nasu upravu ni da dirne, ne kontam. Pa i da hoce da profitiraju valjda ti je za cilj da budes sto bolji i igras evropu, imas jake sponzore i slicno. Pa mater bih svoju otjero kamoli nekog tamo ko mi nije nista.
  17. Picka najveca, sve ono sto nismo htjeli od trenera dobili smo u njemu. Molim ljubitelje ovog trenera da mi objasne jer sam ja retardiran i ne mogu ocito skontati, sta je to po cemu je Pochetino dobar? Zasto ste ga zeljeli za trenera ovog kluba? Pa ni po cemu se nije poistovjetio sa ovim klubom, taktikom, energijom, pristupom, pres konferencijama, nicim. Jebem li mu drob i dzigeru da mu jebem i pickast pristup limunaski pijetlovski luzerski. Aaaaa al ga mrzim pa sad da imam priliku na smrt bih ga isuto nek odem na robiju.
  18. I kod drugog gola Shefilda je morao bolje, istrcati i pokupiti loptu. Nista ali nista nije bolji od Sancheza
  19. Nas virtuoza igra cas lijevo, cas desno, cas nazad, imati ovakvog igraca je zlata vrijedno.
  20. JEBEM VAM MAJKU IGRAJTE PA SHEFILED JE BOLJI OD NAS
  21. Zelim vidjeti Chukwuameku u prvih 11 umjesto Caiceda ili Galaghera.
  22. Al ne bi bilo lose napraviti neku listu potencijalnih trenera koje bi ekipa sa foruma htjela da zamjeni Pochetina a da pri tome objasnj zasto bas on. Meni licno padaju na pamet ovi treneri koji ce na ljeto biti slobodno/dostupni: De Zerbi Amorim Motta Flick Italiano Tuchel Conte Mourinho Nagelsmann Hoeness Xavi Moja 3 izbora: 1. De Zerbi - Smatram da bi donio jasno definisan stil igre baziran na pozicionom fudbalu sa velikim posjedom i proaktivnom napadackom igrom. Ovoj ekipi fali upravo takticki identitet i sa njim jasno bi znali kskav fudbal i still igre zelimo igrati. 2. Motta - Slicno kao De Zerbi. 3. Flick/Nagelsmann - smatram da su obojica veoma dobri treneri ciji se fudbal zasniva na mnogo trke, borbenosti i energije. Direktan fudbal a da pri tome nije defanzivan.
×
×
  • Create New...