Jump to content

cobinho

Član foruma
  • Posts

    1,545
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 

Everything posted by cobinho

  1. Malac je suvo zlato, plese po terenu, umetnik pravi. Al je toliko digo lestvicu da cemo ga svi gledati prema tim standardima.
  2. Toni, Goykeres, Vlahovic, Boniface, Osimen i ovaj kikirez iz Brajtona Mislim da ce za sve sem Vlahovica i Tonija da traze 90 100 milki. Generalno za bilo koga od svih 70milki je plafon.
  3. Pa bas da je sirovina samo i ne bih se slozio. Recimo Prosle sezone je uz Kejna bio igrac sa najviše stvorenih velikih sansi (gledano od napadaca). Ume on itekako da ucestvuje u igri, snagu, zavrsnici, slobodnjak ume da opali... Mada sumnjam da je dostupan za te novce.
  4. Sa svim tim pobrojanim igračima bi tek bio pravi pičvajz. Svi mladi neiskusni nedokazani em skupi. A tek Lavia glupa em skupa kupovina. Kako smo krenuli da nam dexico kids postane sponzor da bar igracke dobiju besplatno
  5. Ne kaze se dzaba, dobar golman pola tima. Al mi nemamo prvog, imamo drugog i treceg. Uz stopera i spica kljucne pozicije a mi ni na jednoj nemamo prvog. Sve prvi ipo drugi treci..... Da bi bio konkurentan za vrh tabele na tim pozicijama moras imati konkretna prva resenja pouzdana kvalitetna dominantna.....
  6. Posle duzeg vremena ponovo da se upisem. Zanimalo me je i kopao sam. Gledajuci statistiku, na mecevima na kojima smo mi prvi postigli gol izgubili smo 13 bodova. Na mecevima na kojima je protivnik prvi postigao gol mi smo osvojili 5 bodova. Primera radi Liverpul je kad je prvi dao gol izgubio 2 boda a kad je protivnik prvi dao gol dobio je cak 24 bodova. Jasno se namece Zakljucak da je ekipa nekonzistentna, nekoncentrisana, neiskusna i najbitnije, takticki veoma nepismena, a sve su to stvari koje se ne nauce preko noci i koje trener da bi ispravio treba da propisa majcino mleko. Sad da se ne ponovljam koji igraci prednjace u tome ali ovom preplacenom timu vise nego leba treba 2 do 3 iskusna igraca. Zaista ne znam da li su naucili lekciju ali ako i ovo leto naprave iste greske opet cemo gledati mucenje. Poketino ce dobiti otkaz hteli to ili ne ali sudeci i po medijskim naslovima mi i dalje ganjamo Igrace od 20 21 godinu i opet cemo doci u slicnu poziciju, za nijansu manje goru jer ce igraci imati malo vise pameti za ovu sezonu. Lufta u FFP nemamo mnogo da bi korigovali te greske i da bi placali 100 milki za iskusne i proverene Igrace i nalazimo se u gadnim sosu a na leto ce nam trebati jako mnogo pameti u dovodjenju igraca. Ja pokusavam da ocuvam zdravlje i da sve ovo manje gledam al ne vredi.
  7. Naravno da jeste!!! Posto ga tako slatko popljujete za produžetak kako to niko da primeti sta je dobro uradio u prvih 90?
  8. Prosek godina : Liverpul (startnih 11) :25,8 Chelsea (startnih 11): 23,9 Liverpul (zavrsnih 11) :24,0 Chelsea (zavrsnih 11) : 22,6 Sta mislis da li ce neki navijac liverpula da ispricah kako ih je samo spasla sreca jer je decurlija iz Chelsea promasila milion sansi?
  9. Liverpul nas nadigrao, liverpul zasluzio, celsi pojma nema. Al da skratimo pricu. Stvorene velike šanse:. Chelsea 5 Liverpul 1 Neko ko nije gledao pomislio bi da se na terenu desavalo skroz obrnuto. I da dodam. Igrac utakmice Keleher.
  10. Salaha ni Nunjeza ni na klupi nema. Obecava ovo.
  11. Prvo moramo da resimo njihov presing, pretpostavi ljam da ce to biti pokuduge lopte. Brat bratu su ekipa koja igra najintebzivniji presing. Mi cemo verovatno traziti brzu tranziciju iz njihovog presinga i da iz 3 4 dodavanja dolazimo do 16. Drugo ne srlja ti u presing po svaku cenu vec na liniji prve i druge trecini ih hvatati u cekali i, tu smo najopasniji. Duel igra i te ni ije lopte, prosli put su 90% bile njihove. To moramo da svedemo na 50 50 bar jer imamo fizicki jacu sredinu terena. Igra bez lopte, ako to budu utrcavanja na koja idu telefonirana dodavanja nista nismo uradili. Ocekujem da budemo mnogo bolji nego prosli put al realno imaju vece sanse
  12. Doveli smo Sama Jewell iz brajtona. Zamenice Wintenlija. Videcemo hocemo li se sa njim usrećiti. Ko je sledeci iz Brajtona 🤣
  13. Ako se pogledaju njegove igre on je u vikjarealu uglavnom dobijao sansu na krilu a tek kasnije prekomandovan na spica. Sto se tice njegove igre on u kreiranju igre sa pozicije spica radi odlican posao, cesto stvori visak, otvori prostor i u tom segmentu igre sa njim dobijamo mnogo, cak mu i kretnje nisu lose jer cesto ulazi u sanse. E sad ta realizacija, pokret tela, kod sutra, prijem vrljav, nervoza i samopouzdanje.... Da li to moze da se koriguje pojma nemam al da treba da se radi itekako treba. Po meni treba naci resenje i kupiti spica ali njega obavezno zadrzali i raditi sa njim naporno jer ako realizaciju popravi a ovo sve zadrzi on bi bio odlican spic. Ali sve to ali, treba dobro proceniti da li i koliko moze to da se koriguje. Sto se tice igre na krilu to moze ali ne protiv svakog tima, to sto on igra na krilu bi se krstio kao taj lutajuci spic, nesto slicno sto je Miler igrao u bajernu u najboljim danima. To neko lazno krilo.
  14. Hamco bre ti li si? Da te nije oteo Poch? Da namignu da znam da nisi otet!
  15. Pa i nisam gledao! Kako? Ja to po reakcijama! Znam kako forum plane i na sta! 😛 Sad cu lepo posle basketa i nerviranja da se smirim sa reprizom ove tekme
  16. Da je uradio kontra bilo bi, vidi genije resio da napada protiv sitija sa 1 : 0 u gostima. Hajde da vidim tog master maga od trenera koga City ne bi stiso ovako. Realno najbolji su tim na svetu.
  17. Realno se sad ocekuje reakcija Pepa i korekcije u igri. Bicemo pod velikim pritiskom. Prvo poluvreme dobra izvedba maestralne postavke igre Pocha.
  18. Da sam na mestu Pepa ovo svakako ne bi nas olako shvatio. Sa nama se nikad ne zna.
  19. Ceh Bane Teri Silva Cole Kante Makelele Lamps Joe Cole Droba Hazard Klupa Esien, Balack, Fabregas, Jimi flojd, Jokanovic, Obi Mikel, Matic, Maluda, Azpi, Carvaljo, Azpi
  20. Sve ja to razumem ali on u Pl u tesko da moze proigrati. Bundes, Serija A je za njega prava mera. Neki Dortmund Juventus Leveekuzen, Milano. Bolju mu cenu nabiti nekako i prodati. Pa Luis Hol bi na krilu pruzi vise nego on.
  21. Bas i nisam siguran da ne bi. Mozda bi mu bundes liga odgovarala.
×
×
  • Create New...